O hu....Tam będą czopki dowcipne Progesteronik 3 razy na dzień, więc będę stękać ze mnie cipa boli![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O hu....Tam będą czopki dowcipne Progesteronik 3 razy na dzień, więc będę stękać ze mnie cipa boli![]()
Ja w invicta :-) i polecam;-)Część! Jestem tutaj po raz pierwszy. Czy ktoraś z Was leczy sie może w Invimed Warszawa?
o nie
Tutaj piszemy broszka
![]()
Mój ojciec zawsze jak takie coś słyszał to mówił, że cipę to ma krowaAaaa, sorry.. Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzyAle cipa lepiej brzmi niż Brocha
![]()
@fredka84 zrob z Nia cosAaaa, sorry.. Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzyAle cipa lepiej brzmi niż Brocha
![]()
O nie a wlasnie ciebie na pomoc zawolalam - to teraz pokazalasMój ojciec zawsze jak takie coś słyszał to mówił, że cipę to ma krowa![]()
A więc Miruś: MuuuuuuuuuMój ojciec zawsze jak takie coś słyszał to mówił, że cipę to ma krowa![]()
I to był największy bladO nie a wlasnie ciebie na pomoc zawolalam - to teraz pokazalas![]()
No to fajnieJa właśnie wracam z badania piersi
Cycuszki jak tralalawszystko dobrze
Lada dzień na emailu będę miała wyniki nasienia
Mam nadzieję że też będą super
I w czwartek wizytaje je je
Mój ukochany kończy dziś 40lat
Trzeba będzie się odstrzelić na wieczór![]()