Moja kumpela mowi ze to jest magdalenao nie
Tutaj piszemy broszka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kumpela mowi ze to jest magdalenao nie
Tutaj piszemy broszka
![]()
Mój Łukasz nie wymawia R - i mu to wlasnie przeczytałam to powiedział ze musieli spiewac jak jeden wielki hu....Ja w piatek zeszly w pracy tak sie smialam-łysa Aśka pokazala jakis chlopiecy chor ktory mialczal-tak wylam ze smiechy ze jak zadzwonil telefon jak odebralam to wybuchnelam smiechem a tu moja kierowniczkano i ona tez w smiech i mowi ze w sumie to sie smieje ale nie wie z czego
![]()
w przyszłym tygodniu![]()
E tam eksperymenty nie tylko prace magisterskie i doktoranckie a moze i noblaRaczej nie chce żeby zaczeli na mnie robic eksperymenty naukowe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A wszystko ok, dzięki@s.ols3404 co tam u Ciebie? Jak się czujesz? My w miarę na podobnym etapie jesteśmy, no troszkę mnie wyprzedzasz. Ja przez 70% dnia odczuwam podbrzusze, i trochę mnie to zastanawia bo niby pobolewanie we wczesnej ciąży jest normalne, ale żeby tak prawie cały czas.
Jaaa pierdziuuuuAz wybuchnelam a moj maz pyta czy ma na pogotowie dzwonic
![]()
Jak kaska gabryśka przeciezA u mnie KAŚKAKasiu
![]()
E tam eksperymenty nie tylko prace magisterskie i doktoranckie a moze i nobla..... Jestes jedna na milion .... Czuj sie pozytwynie wyrozniona
![]()