reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja w piatek zeszly w pracy tak sie smialam-łysa Aśka pokazala jakis chlopiecy chor ktory mialczal-tak wylam ze smiechy ze jak zadzwonil telefon jak odebralam to wybuchnelam smiechem a tu moja kierowniczka🤣no i ona tez w smiech i mowi ze w sumie to sie smieje ale nie wie z czego😉
Mój Łukasz nie wymawia R - i mu to wlasnie przeczytałam to powiedział ze musieli spiewac jak jeden wielki hu....;) 👍😂😂😂 Już to widze jak bym się z toba ze wszystkiego i nczego smiala ;)

@s.ols3404 co tam u Ciebie? Jak się czujesz? My w miarę na podobnym etapie jesteśmy, no troszkę mnie wyprzedzasz. Ja przez 70% dnia odczuwam podbrzusze, i trochę mnie to zastanawia bo niby pobolewanie we wczesnej ciąży jest normalne, ale żeby tak prawie cały czas.
A wszystko ok, dzięki 😉 beta rośnie dalej prawidłowo ❤️ też bardzo często czuję to podbrzusze więc to chyba normalne? 🤷🏻‍♀️ Mam nadzieję. Czesto mnie kują jajniki, nawet jak zginam nogę na jakiś czas, a później prostuje to czuję bol lub jak kicham 🤷🏻‍♀️ Tylko, że ja mam 4 stopień endometriozy i kilka niepeknietych miałam pęcherzyków przed transferem więc może dlatego? Taki piekący ten ból podbrzusza potrafi być. Ale jak się położę lub siądę to przechodzi 😉 a Ty jak się masz? Sprawdzałaś betę jeszcze raz? Kiedy wizyta u lekarza teraz?

reklama
Do góry