Ale zrobiłam maraton aż mi spodnie pod lidlem strzeliły i to centralnie na tyłku. Jak gdzies znajdziecie zdjecie kobiety w ciazy pod lidlem z rozdartymi spodniami na zapleczu to będę ja. No córka mi ze sklepu nawiała i musiałam za nią po parkingu biegać. Ja, jako kaczka i mój nieporadny, mały krasnal. Przyjeżdżam do domu i czuję jedzenie. "Niucham" od wejścia, wchodzę do salonu, a tam mój kochany mąż na kanapie i obiad na blacie w kuchni. Ale mi zrobił niespodziankę! Do tego zapomniałam, ze mam spodnie rozdarte i tak chodziłam prawie godzinę, a ten nic nie powiedział tylko się zemnie śmiał i powiedział, ze bez niego zamieniłam się w kloszarda

Już dawno nie jadłam niczego na wynos i odziwo cukier 97 po takim obiedzie z restauracji bez liczenia kcal. Moze mi odpuści trochę to dziadostwo

jestem szczęśliwa i teraz leżę. Lężę i się nie ruszam, wreszcie trochę odetchnę.
Dziewczyny macie jakieś sposoby na swędzącą skorę na brzuchu? Ja już się wszystkim smaruje a, a teraz zauważyłam, ze mam rozstęp od piersi po łono. Jedena, wielka rysa jak na samochodzie