Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja dzis tez mam mdłości od rana , ale jesc i pic mogęCzy tylko ja tak zle sie czuje juz mam dosyć 9 dzien od switu do nocy mdlisci okropne. Niemoge nic jesc nawet na smak wody do picia robi mi sie strasznie niedobrze![]()
Powiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.Czy tylko ja tak zle sie czuje juz mam dosyć 9 dzien od switu do nocy mdlisci okropne. Niemoge nic jesc nawet na smak wody do picia robi mi sie strasznie niedobrze![]()
Ja biorę te same witaminy i faktycznie powoduja zmniejszenie nudności moze dlatego sa do wytrzymaniaPowiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.
Dziewczyny które planują chodzić do dwóch lekarzy będziecie mieć 2 karty ciążowe czy jedną ?
Powiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.
Jakies okłady może? Poczytaj w necie, mysle ze sa jakies sposobyCześć dziewczyny, potrzebuje porady. Nie wiem czym mam już złagodzić ból sutek. Tak strasznie bolą mnie sutki
Ja tezJa też z wiekiem się boję![]()