Ilo
Zaangażowana w BB
Poprawę cery dosyć szybko zobaczyłam, w śluzie w ogóle nie widziałam różnicy, ale najwyraźniej podziałałoJa dziś zaczęłam braćciekawe po jakim czasie CZUĆ rezultaty
w śluzu , poprawie cery , samopoczuciu itd?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poprawę cery dosyć szybko zobaczyłam, w śluzie w ogóle nie widziałam różnicy, ale najwyraźniej podziałałoJa dziś zaczęłam braćciekawe po jakim czasie CZUĆ rezultaty
w śluzu , poprawie cery , samopoczuciu itd?
![]()
A to jesteś w ciąży ?Poprawę cery dosyć szybko zobaczyłam, w śluzie w ogóle nie widziałam różnicy, ale najwyraźniej podziałało![]()
Taak, udało się w cyklu w którym pierwszy raz brałam wiesiołekA to jesteś w ciąży ?![]()
Ja bralam. Codziennie przez 3 miesiace potem miesiac przerwy.Czesc dziewczyny czy ktoras stosowala olej z wiesiolka? Lub inne rzeczy na poprawe sluzu?
Czy bierzecie cos na lepszą owulacje ?
GratulujęTaak, udało się w cyklu w którym pierwszy raz brałam wiesiołek![]()
Jaki dokładnie Wiesiołek stosowałaś? Olej czy tabletki, z jakiej firmy?Ja brałam olej z wiesiołka, zaczęłam w pierwszym dniu cyklu z tego co pamiętam i brałam mniej więcej dwa tygodnie, czyli teoretycznie do owuteoretycznie bo nigdy nie wiedziałam kiedy mam
I nie wiem czy to zasługa wiesiołka, efekt placebo czy po prostu los tak chciał, ale w tym samym cyklu zaszłam w ciążę![]()
Nie pamiętam jakiej firmy, mąż mi kupował w aptece, więc nie wybierałam jakiegoś specjalnego. To był na pewno olej w kapsułkach.Jaki dokładnie Wiesiołek stosowałaś? Olej czy tabletki, z jakiej firmy?![]()