K
Katijah
Gość
Mnie boli wyżej, między łopatkamiA Czy miewa któraś z was bóle w okolicach odcinka lędźwiowego?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie boli wyżej, między łopatkamiA Czy miewa któraś z was bóle w okolicach odcinka lędźwiowego?![]()
Ja tez dzis juz spoko, zapachy nie przeszkadzaja wcale.Kochane czytam ze każda ma mdłości a ja jakoś tego nie odczuwam.. raz czy dwa było mi trochę nie dobrze ale pozatym dobrze się czujeczy coś ze mna nie tak??
![]()
Witamy, gratulujęWitam ! Mozna do Was dolaczyc ? Z usg termin wychodzi na 13 marca. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i jest pęcherzyk z zarodkiem. Za tydzień liczę że będzie już serduszko. Jestem też marcowka2020 bo w marcu tego roku urodziłam synka :-) mam jeszcze córeczkę z sierpnia 2018 :-)
A Czy trzeba to badać po zajściu?Napiszecie mi jakie macie poziomy progesteronu bo mam 16,5 i się martwię [emoji24] do tego czuje jak mnie ciśnie ściska w podbrzusza
Ja tak miałam wczoraj dzisiaj poszłam na betę i zobaczymy co będzieCo ze mną nie tak, że nie mam zadnych objawów ?zero zachciewajek
![]()