Pchełka216
Fanka BB :)
ja tak ale ja to zawsze standardowoDziewczyny mam takie pytanko, czy któraś z Was po punkcji miała problem z wypróżnianiem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak ale ja to zawsze standardowoDziewczyny mam takie pytanko, czy któraś z Was po punkcji miała problem z wypróżnianiem![]()
Oj męczyłam sie z 3 dni. Potem mąż mi zaczął robić świeże wyciskane soki z jabłek i pilam duzo herbatek ziołowych i jakos przeszłoJak sobie z tym poradziłaś???
Około 13 tys. I ciąg dalszy nastąpi ...Dziewczyny cała ta procedura in vitro łącznie ze wszystkimi badaniami które były konieczne do przystąpienia do tego zabiegu czy jak to nazwaćile was to kosztowo pieniędzy? Ja pytam tylko z ciekawości
![]()
Oj męczyłam sie z 3 dni. Potem mąż mi zaczął robić świeże wyciskane soki z jabłek i pilam duzo herbatek ziołowych i jakos przeszło![]()
Ja też miałam początkowo 4 a jak doszło do punkcji to udało sie pobrać 8.Jestem zalamana
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce![]()
ja tak ale ja to zawsze standardowoale punkcja w pon a 2 w pt.... mam wrażenie że też leki i jedzenie lekkie robią swoje.
Ja tez tak miałam i zwiększył mi dawkę i tez dodał Orgalutran, w efekcie miałam 8 pęcherzyków z czego 7 się zapłodnilo! Miałam 3 blastki, wiec spokojnieJestem zalamana
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce![]()
Dostałaś progesteron? Jeśli tak to jego sprawka.Dziewczyny mam takie pytanko, czy któraś z Was po punkcji miała problem z wypróżnianiem [emoji2356]
ja przestałam jajka czuć po 10 dniach.Ahaa, to superMam nadzieję że mi przejdzie bo się czuje jak worek z kamieniami
![]()