Martini4
Fanka BB :)
Dziewczyny a jaka waga mają wasze maleństwa bo mnie zastanawia czy jest ok w 16 tyg 175g
Ja w środę byłam na połówkowych (19+6) i mały ważył 322g. Doktor powiedziała że jest to idealnie względem terminów więc się cieszę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a jaka waga mają wasze maleństwa bo mnie zastanawia czy jest ok w 16 tyg 175g
Moje dzieciątko wazylo 177 to czyli tyle co twoje i mi doktorek powiedzial ze ładnie rosnie. Czyli nie masz co sie martwić.Dziewczyny a jaka waga mają wasze maleństwa bo mnie zastanawia czy jest ok w 16 tyg 175g
Pewnie, ze nie ma. Natomiast z drugiej strony chodzi tutaj tez o służbę zdrowia w kraju, w którym jesteśmy na wakacjach i ich podejście w przypadku wykrycia wirusa, kwarantanna. Jednak w przypadku zarażenia się będąc na miejscu w naszym kraju czułabym się chyba bezpieczniejsza niż gdzieś za granicaNo ja będę 29/30 .Moja gin też powiedziała ,że latanie ok ale w tych okolicznościach nie poleca. Z resztą ona jest mega negatywnie nastawiona na wyjazdy , kiedy jej wspomniałam o Bałtyku ,że w sierpniu wyjazd ,stwierdziła ,że wszyscy znad morza wracają z korona. Nie wiem czy to się unormuje w ciągu nie wiem roku czy dwóch.Czy nie więcej stresu będzie z maluszkiem .Potem będę się denerwować gdyby coś mu dolegało .Znajomi byli już we Włoszech 1 lipca i mówią,że na spokojnie a jeszcze lepiej teraz jest bo plaże puste. Mam jeszcze w domu dwóch starszaków , którzy też już się nastawili na wyjazd .Czy Polska jest bezpieczniejsza jeżeli chodzi o ten pieprzony wirus , to chyba odpowiedzi jednoznacznej nie ma.
Normalne w ciążyDziewczęta, lekarz dopiero za parę dni, więc mam pytanie do Was . Od kilku dni kłują mnie piersi, nie sutki, tylko takie kłucie po bokach piersi , raz jedna raz druga. Pierwszy raz takie coś mam. Może któraś z Was tak miała ? To może być związane z ciążą czy raczej nie ?
Dziewczyny mam pytanie, powtarzacie badania na toksoplazmozę?
Ja tez nie wiem kiedy maluszek smyra a kiedy ida gazy bo wydaje mi sie ze to to a tu za sekundę gaz i lipaTak, nie przechodziłam tej choroby, więc muszę znowu powtórzyć badania. Jestem w 19+1.
A co do ruchów, to wciąż nie mogę odróżnić muskania dzidzi od gazów... Więc pozostaje mi cierpliwie czekać na mocniejsze sygnały![]()
Na ból pleców fizjoterapeutaDziewczyny co poradzicie na bolące plecy?
W środę wzięłam się za sprzątanie i huba trochę zbyt długo w schylonej pozycji byłam. Od tamtej pory plecy bolą po prostu jakbym je niesamowicie zmęczyła...
Ech... mam już umówiona wizytę po niedziele. Sądziłam, ze może znajdzie się coś doraźnego :/Na ból pleców fizjoterapeuta