Hey Netka
Ja jestm w 5+1 tc i od wczoraj mam plamienia ciemno brazowe i bordowe. Dzis racEk praiw czarne jak smola i w knsystencji tez. Przy krwiaku jakie masz plamienia. Mieszkam w Australii i nikt mi tu nie chcenpomoc bo mowia ze USG dopiero zrobia od 6 tc. Jestem bardzo tym zmartwiona..

Hey Netka,Tak jak pisałam u mnie powodem jest krwiak, który jest przyczyną plamień.
Ja jestm w 5+1 tc i od wczoraj mam plamienia ciemno brazowe i bordowe. Dzis racEk praiw czarne jak smola i w knsystencji tez. Przy krwiaku jakie masz plamienia. Mieszkam w Australii i nikt mi tu nie chcenpomoc bo mowia ze USG dopiero zrobia od 6 tc. Jestem bardzo tym zmartwiona..

Trzymaj sie kochana
 Trzymaj sie kochana 
 Nareszcie przyłączam się do was. Termin mam na 18.03
 Nareszcie przyłączam się do was. Termin mam na 18.03  Miałam wczoraj wizytę, ale jeszcze nic nie widać
 Miałam wczoraj wizytę, ale jeszcze nic nie widać  ja mialam niec wizyte w czwartek ale lekarza  cos w szpitalu zatrzymalo, wtorek albo sroda do niego jade. Sam kazal mi przyjechac bo mowil ze cos bedzie widac juz
 ja mialam niec wizyte w czwartek ale lekarza  cos w szpitalu zatrzymalo, wtorek albo sroda do niego jade. Sam kazal mi przyjechac bo mowil ze cos bedzie widac juz  zobaczymy
 zobaczymy 

Przecież miesiączke mogłaś mieć wcześniej i późno owulacje
 Przecież miesiączke mogłaś mieć wcześniej i późno owulacje 

jak zacznę brać leki na niedoczynnosc tarczycy to liczę na to ze z maleństwem nic nie będzie złego
 jak zacznę brać leki na niedoczynnosc tarczycy to liczę na to ze z maleństwem nic nie będzie złego