Dziewczyny odbiegnę od tematu ale dlugi czas zmagam się z zaparciami nie pomagało dosłownie nic aż do momentu jak wzięłam of mamy ze sklepu wodę z pod kapusty kiszonej i pomogło takze polecam każdej z Was ktora da rade wypić 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja powiedzialam szefowi bozapytal czy wszystko dobrze. ( w jednym tyg zwalnialam sie w godz pracy 2 razy. Raz na bete , a raz do gina ) . Ale kolezankom i kolegom z pracy ani rodzicom nie mowilismy . Poczekam do 3ciego mca. Na szczescie mam ten komfort ze pracuje z domu. Zartuje sobie, ze jak tylko urodze to po mcu wroce do pracyMamusie, u mnie też marcowe maleństwo.
Obecnie 4tc+4. Wczoraj był maleńka plamka na USG. 0,17 cm.
Pani doktor kazała narazie nic nie mówić o ciąży ale w pracy muszę powiedzieć i rodzicom.
A wy kiedy mówicie o ciąży?
Haha to pewnie nadrabiasz za mnieDzis moje mdlosci sa mega, rano było przeokropnie. Takze jezeli ktoras z dziewczyn panikuje z braku mdlosci czy bolu piersi to napewno na nie przyjdzie czas. W zadnej ciazy nie mialam takich mdlosci jak teraz...
![]()
Czasami i w 7 tc sie zaczynaja. No ja mam wszystkie typowe objawyHaha to pewnie nadrabiasz za mniezaczyna sie u mnie 6ty tydz a ja dalej nic . Mialam pare razy uczucie ” guli” w gardle. Takie uczucie , że jest potrzeba za przeproszeniem beknięcia
a nie ma jak
. Tyle, że nie wiem czy to te słynne mdłosci
Piersi ? Jak byly male tak i sa male
![]()
A u mnie lekkie bardzo lekkie mdłości, lekko drażliwe piersi, niechęć do kawy, lodow, kurczakaCzasami i w 7 tc sie zaczynaja. No ja mam wszystkie typowe objawyz jednej strony to mnie cieszy bo czuje ciaze
a nawet dzis w nocy sie obudzilam i mnie mdliło...
Tak normalne wszystko się rozciąga macica pracuje :-)Dziewczyny a czujecie takie ciągniecie w brzuchu? Nie jest to jakiś silny ból, ale „czuje podbrzusze”. Czy to normalne?
Jesli to nie są silne bóle, nie masz skurczy, nie towarzyszy tym bólom plamienie czy krwawienie, to najpewniej macica się rozciągaDziewczyny a czujecie takie ciągniecie w brzuchu? Nie jest to jakiś silny ból, ale „czuje podbrzusze”. Czy to normalne?
Uspokoiłas mnie, dziękujeTak normalne wszystko się rozciąga macica pracuje :-)