bleucoco
Fanka BB :)
Myslę, że nie zostawią Cię krwawiącej w łóżkuA powiedzcie jescze czy dają podpaski po zabiegu czy po tabletce ? Bo ja oczywiście mam ale nie wiem czy takie zwykłe wystarcza .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myslę, że nie zostawią Cię krwawiącej w łóżkuA powiedzcie jescze czy dają podpaski po zabiegu czy po tabletce ? Bo ja oczywiście mam ale nie wiem czy takie zwykłe wystarcza .
A powiedzcie jescze czy dają podpaski po zabiegu czy po tabletce ? Bo ja oczywiście mam ale nie wiem czy takie zwykłe wystarcza .
No mam gdzieś tą nadzieję z tylu głowy że nagle okaże się cud Ale nawet lekarz powiedział że to raczej nic nie będzie i ze bym odstawiła leki.wiec chyba lepiej nastawić się na najgorsze . Czyli oni mi dadzą podpaski ? Bo ja nawet nie wiem gdzie kupić takie "pampersy "Zwykłe nie wystarczą. Mi dawali takie wielkie po pachy, sorki za dosłowność no ale takie są realia niestety. Trzymam kciuki żeby jednak serduszko pięknie biło!
No mam gdzieś tą nadzieję z tylu głowy że nagle okaże się cud Ale nawet lekarz powiedział że to raczej nic nie będzie i ze bym odstawiła leki.wiec chyba lepiej nastawić się na najgorsze . Czyli oni mi dadzą podpaski ? Bo ja nawet nie wiem gdzie kupić takie "pampersy " [emoji1787]
Oo dzięki! Wlansie się zastanawiałam co wziąć .Tak, dają podpaski i podkłady na łóżko takie jak po porodzie. Spakuj sobie małą torbę w razie czego i weź ze sobą. Szlafrok, kapcie, piżama, kosmetyki, ręcznik, wode i coś do jedzenia, ładowarkę i co tam jeszcze potrzebujesz.
Hej kochana a co to się stało za nieszczęście bo ja nie jestem w temacieOo dzięki! Wlansie się zastanawiałam co wziąć .
No właśnie taki mam zamiar. Szczerze powiem że coraz bardziej się boję tego co mnie czeka . Dam wam znać co i jak jakoś koło 19 / 20 pojadę na izbę .
Puste jajo plodowe ;(Hej kochana a co to się stało za nieszczęście bo ja nie jestem w temacie![]()
![]()
gdzieś ci ładnie widziałam beta rosła i się zgubiłam bo mało zaglądam. Co się stało
![]()
Ale to juz pewna diagnoza czy gdybanie lekarza? Ja też trzymam kciuki ja myślę że to nie to i wszystko będzie dobrze. Daj koniecznie znać.Puste jajo plodowe ;(