reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiłam dziś sikanca na luziku. Nie mogłam odmówić sobie tej przyjemności. Tyle lat czekania.

Załączniki

• 20200722_063852.jpg
    20200722_063852.jpg
    760,2 KB · Wyświetleń: 111
Jeśli w końcu się uda, to żadne pieniądze nie są za duże i nie żal żadnej wydanej złotówki... Ja też się cieszę, że mogliśmy to wszystko sfinansować, pomimo braku refundacji... Ale jesteśmy z niczym... I pewnie już tak zostanie... Ja skrupulatnie zapisuje wydatki i po ostatniej procedurze suma 70.314... I wszystko po nic 😢
😪 przykro mi. Kwoty zawrotne. Ja jeszcze do 70 tysięcy chyba nie dobiłam😱 . Dziś idę do profesorka i zobaczymy czy będę się jeszcze stymulować... refundacji już brak więc sporo kasy będzie kosztować mnie to całe przedsięwzięcie 🤦‍♀️

Hej kochanie czuje sie dobrze. Nic mnie nie boli niewiem czy to dobry znak. Ale straram sie nie myslec o tym bo jestem juz o rodziców i ciesze sie. Moj Shogunek juz dzis dobrze. Pol nocy nie mogl sie zdecydować gdzie ma spać 😂u nas pelna chata bo dzieci mojego brata przyjechaly wiec mamy wesoło🥰

reklama
Wiem wiem 😉 tylko ze ja zawsze test robię ze dwa dni przed terminem. I mówię ok za dwa dni powtórzę jak będzie kreska a okres nie przyjdzie to idę na betę ale niestety okres jest zawsze o czasie a czasem nawet w ten sam dzień co robię test 😭😭 ja nie jestem taka odważna jak Klaudiaanita i na pewno nie pójdę na betę tydzień przed miesiączka bo te 7 dni to by były łzy pomieszane z nadzieja i tak wlokło. Ja już i tak jestem rozwalona emocjonalnie i nie chce sobie fundować takich emocji.
w piątek histeroskopia !! 😉😉😉boje się i cieszę zarazem ❤
zapewne nic nie wyjdzie jak zwykle ale krok do przodu. Podrapia endometrium to może coś wreszcie zaskoczy ❤
Nie mozesz zrobic histero jesli wyszedl ci sikaniec i tego nie sprawdzisz...

Do góry