reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

Szopka
a mi się pokazuje jakieś zdjęcie w foteliku. Pewnie pierwsze z albumu. Buuuu :-:)-:)-(

Gargamel? Dobre :-D:-D:-D

reklama
To wklejam tutaj:

Załączniki

• DSC_0067.JPG
    DSC_0067.JPG
    62,7 KB · Wyświetleń: 33
Gratuluję pierwszych ząbków!
U nas wciąż uśmiech delfina :)
ojojojoj tyle zębisków? biedna Ania i jej zabawki:laugh2::-D

nowym gryzosniom gratulacje:tak:

wczoraj szwagierka koniecznie chciała zobaczyć Miska zęby, ale nie chciał jej pokazać. noi trzymała go na rękach, bluzka zjechała jej z ramienia, a Michaś z uporem maniaka (u wszystkich próbuje) ugryzł ją w ramię:laugh2: nie zobaczyła, ale poczuła:szok:

Szopka
dzięki wielkie. Ale śliczne!!!!

Swoją drogą jesteśmy z Tomkiem pełni podziwu że dał sobie tak buziaczka otworzyć. My w życiu byśmy takiego zdjęcia nie zrobili.

Nuna - no to już uśmiech... pełną gębą :-D:-D

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Zosi z zębami. Co to będzie jak ona będzie nadal tak wszystko gryzła?

i kolejne gdzieś tam idą kurcze . Jak mnie uchlał ostatno w policzek to aż mi łzy w oczach stanęły (mały wampir)hehe

reklama
Do góry