nieagatka
Fanka BB :)
O nich chyba prawie każdy słyszał... I podobno anioły, nie ludzie...Kochana a slyszalas o Deb.ski Clinic i dr Ma.rzenie Debs.kiej?
Jakies opinie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nich chyba prawie każdy słyszał... I podobno anioły, nie ludzie...Kochana a slyszalas o Deb.ski Clinic i dr Ma.rzenie Debs.kiej?
Jakies opinie?
No wiec ja chyba tam pojde... jest normalna klinikaO nich chyba prawie każdy słyszał... I podobno anioły, nie ludzie...
Ciekawe czy ten zakwas jest możliwy do przełknięcia smakowoKochana zakwas z buraka![]()
Mi kazali brać żelazo ze względu na krwawienia w ciąży. Ale oczywiście nie brałamżelazo w formie tabsów bardzo cieżko się wchłania, jeżeli wgl .. a jak już to trzeba brać razem z wit C.
Także ja robiłam sobie zakwas, wypijałam codziennie po Ok 0,5 szkl i jest miód malina![]()
Słyszałam, że mają bardzo ludzkie podejście, a to już dużo. Wielu ludziom, pomogli, wiec może i Tobie [emoji4]No wiec ja chyba tam pojde... jest normalna klinika
Profesor nie zyje jak zapewne wszyscy wiedza. Ale Pani Dr przyjmuje...
Ja też mam ten urok. Mój rekord to dolna granica normy. W ciąży od początku brałam żelazo. Ja akurat polecam tardyferol-folKurcze podziwiam. Ja na myśl o koktajlu warzywnym mam odruch wymiotny.Pytam o żelazo bo od wieków osiągam dolna granicę normy mimo suplementacji. Być może taka moja uroda ale lekarz wspomniał że jeśli będę w ciąży to żelazo mogę dopiero po 8 tygodniu brać.
Aduś kobieto kocham Cię. Jesteś lepsza niż 100 lekarzy na raz. Uspokoilas mnie. Buziaki!!!No mnie tym razem też on rozpisal stymulacje ale jest na urlopie i dalej prowadzi Zieliński.. Na początku usg potwierdzi ilość pęcherzykow antralnych w danym cyklu. To jest też bardzo ważne szczególnie jak niskie amh bo wiadomo więcej jaka pula się trafiła akurat
Zapamiętam. Ja w ciąży walczyłam i pieczone buraki jadłam albo piłam soki jednodniowe z buraka z czymś. No i polecam szpinak i jarmuż. Od tabletek miałam straszne zaparcia. Dopiero pod koniec ciąży odkryłam tardyferon-fol i było lepiej.Kochana zakwas z buraka
Mi kazali brać żelazo ze względu na krwawienia w ciąży. Ale oczywiście nie brałamżelazo w formie tabsów bardzo cieżko się wchłania, jeżeli wgl .. a jak już to trzeba brać razem z wit C.
Także ja robiłam sobie zakwas, wypijałam codziennie po Ok 0,5 szkl i jest miód malina![]()
Robiła Ci Invicta test na Covid już?? Ja mam jutro a od dziś mnie gardło boli!! Qzwa jak mam Ovi to się zastrzele bo wszystko w dup....e!Ja też mam ten urok. Mój rekord to dolna granica normy. W ciąży od początku brałam żelazo. Ja akurat polecam tardyferol-fol
Aduś kobieto kocham Cię. Jesteś lepsza niż 100 lekarzy na raz. Uspokoilas mnie. Buziaki!!!
Zapamiętam. Ja w ciąży walczyłam i pieczone buraki jadłam albo piłam soki jednodniowe z buraka z czymś. No i polecam szpinak i jarmuż. Od tabletek miałam straszne zaparcia. Dopiero pod koniec ciąży odkryłam tardyferon-fol i było lepiej.
Wczoraj robiłam i do teraz gardło mnie boli. A przynajmniej czuję. Paskudne to. A o której jutro robisz? Ja o 8 jestem w klinice.Robiła Ci Invicta test na Covid już?? Ja mam jutro a od dziś mnie gardło boli!! Qzwa jak mam Ovi to się zastrzele bo wszystko w dup....e!
Właśnie się zastanawiałam czy Prof. D. zostawił dobrych uczniów.....w przypadku ciąży muszę pilnie szukać specjalisty od niewydolności szyjki.No wiec ja chyba tam pojde... jest normalna klinika
Profesor nie zyje jak zapewne wszyscy wiedza. Ale Pani Dr przyjmuje...
Ja sobie zapisałam jak dziewczyny polecały zestawyDziewczyny, na pewno to już pisałyście ale jak mnie temat nie dotyczył to nie zapamiętałam.
Na poprawę jakości komórek mam brać: DHEA, koenzym Q10, oeparol - coś jeszcze?
@bazylia128 a ten gluckophage już nie biorę bo sie skończył. Do stymulacji mam to znowu brać??? Czy najpierw robić krzywą i do diabetologa?