reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128 wiem, ze nie jest tak jakbyś chciała, ale musisz poczekać do poniedziałku conajmniej, zrób sobie jeszcze raz betę w swoim labie i porównaj z wartością z czwartku. Nam jest łatwiej wierzyć w to, że będzie u Ciebie dobrze, więc trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Kropka niech ruszy z kopyta!!!! My wierzymy a Ty się trzymaj do kolejnego badania 😘😘😘
Myslisz ze to mozliwe jesli (bo wlasnie po kilkugodzinnych wetowaniu stron netu doszlam ze labo w wieluniu gdzie robilam jest prywatne i to jest NZDM Labolatorium Analiz Lekarskich i oni wykonuja badania u siebie na miejscu a dzisiaj robilam w klinice i oni sa z daignostyki) ze stad te rozbieznosci - czy mozliwa jest az taka rozbierznosc? Ja myslalam ze oni zsa z diagnostyki tak jak Rzgow i tak tez powiedzialam swojemu lekarzowi a okazuje sie ze jednak to zupelnie inny zleceniodawca... Nie wiem juz szukam jakiegos pocieszenia ale pewnie niemozliwe zeby az tak sie roznili ;(

✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Niech się uda!!! Super, ze tak szybko wszystko ogarnęliście 😍😍😍
No w sumie trwało to od stycznia kiedy nie udał się transfer z mojego zarodka trzy dniowego 8A . Ale na dzień dzisiejszy jestem już po transferze blastki 5AA wiec czas pokaze a oprócz tego zdecydowałam się na mnóstwo leków immunosupresyjnych . A co u Ciebie ?????

A to nie jest tak ze powinno przyrosnąć 66%- moim zdaniem jest więcej 🤔
No niby tak ale wczesniej zobacz ze mialam z 380... A teraz sie okazuje ze te wczesniejsze wyniki zrobilam w prywatnym labie a ten dzisiejszy z kliniki jest z Diagnostyki i juz tam namieszalam lekarzowi bo bylam pewna ze oni sa z tego ssamego ze on mnie chyba zamorduje niedlugo ;( albo sam sie ubije - ptzysiegam - no ale czy mozliwe zeby byly az takie rozbieznosci w dwoch zupelnie roznych labach?

Kurcze, dziewczyny zaczynam się martwić, te bodbrzusze mnie boli coraz mocniej i mocniej.. Czy to normalne?? ☹
Mnie juz od kilku dni wszystko boli a dzisiaj cyce mi chce urwac, w dole plecow rwie i lekko podbrzusze i jajniki na zmiane ciagna - takze jak widzisz na moim przypadku to chyba o niczym nie swiadczy...

reklama
No w sumie trwało to od stycznia kiedy nie udał się transfer z mojego zarodka trzy dniowego 8A . Ale na dzień dzisiejszy jestem już po transferze blastki 5AA wiec czas pokaze a oprócz tego zdecydowałam się na mnóstwo leków immunosupresyjnych . A co u Ciebie ?????
Mocno trzymam ✊✊✊!!! 🥰🥰🥰Niech to się uda!!! ❤️❤️❤️
My rośniemy❤️😊26tc🥰Maksiczek coraz bardziej kumaty, jest dobrze 🥰

Do góry