reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen, czy Ty na jakiś urlopik jedziesz???
@nieagatka, jak u Ciebie w tej Twojej Hiszpanii z Covid, bo cosik znowu mówią w tv, że pogorszenie???
@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca😁😁😁? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito??? 😘
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna🤪🤪🤪

@nieagatka, jak u Ciebie w tej Twojej Hiszpanii z Covid, bo cosik znowu mówią w tv, że pogorszenie???
@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca[emoji16][emoji16][emoji16]? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito??? [emoji8]
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Oooo a któż to znalazł trochę czasu? :) Urlop powiadasz, a kiedy ruszasz?
A u nas robia ogromne ilości testow w każdym ośrodku więc sporo wykrywają. A że boją się powtórki to od 3 tyg naparzamy wszędzie w maseczkach, a jest dziś 35C [emoji2358][emoji2358] Marzę o wrześniu [emoji16][emoji16]

Oooo a któż to znalazł trochę czasu? :) Urlop powiadasz, a kiedy ruszasz?
A u nas robia ogromne ilości testow w każdym ośrodku więc sporo wykrywają. A że boją się powtórki to od 3 tyg naparzamy wszędzie w maseczkach, a jest dziś 35C [emoji2358][emoji2358] Marzę o wrześniu [emoji16][emoji16]
No trochę znalazałam🤪🤪🤪
Co do testów, to fakt. U nas Śląskie jest tego doskonałym przykładem...
Jessssu 35!Umarłabym😁😁😁
Co do moich planów... Dowiesz się pierwsza🤪🤪🤪🤪😘

@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca😁😁😁? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito??? 😘
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna🤪🤪🤪
@Murawa myślałam rano o Tobie 😁, ściągnęłam Cię na forum myślami 😉
Co u Ciebie? Jak plany invitrowe?
Aaa już doczytałam, ze powiesz tylko @nieagatka 😜😜😜😂😁😘

No trochę znalazałam[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Co do testów, to fakt. U nas Śląskie jest tego doskonałym przykładem...
Jessssu 35!Umarłabym[emoji16][emoji16][emoji16]
Co do moich planów... Dowiesz się pierwsza[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji8]
Trzymam za słowo i będę o sobie przypominać, żebyś mnie nie olała [emoji23][emoji12]
I tak, ja też umieram. Zanim mialam dzieci to kochałam lato, teraz średnio [emoji23]

reklama
A jakie masz amh? Bo hiperka nie musi się wydarzyć wcale. U mnie AMH też wysokie, wg ostatniego badania przed stymulacją 6.25, pęcherzyków pobrali mi 21,w tym było 16 dojrzałych komórek, estradiol 3300 i miałam świeży transfer [emoji4]
Ja mam 5.05 ... oooo to dajesz mi nadzieje ;) kupilam beczkę białka haha i mam nadzieje,że mnie ona uratuje [emoji41]

Do góry