reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Goniu. Na spokojnie. Dużo tego na raz.
Odpocznij chwilę. Endometrioza to nie koniec świata. Zachodzą dziewczyny z nią w ciążę. Wiem, jak to jest niestety, jak cały czas pod gorkę😔Zresetuj się. Daj sobie chwilę.
A potem dupsko w troki. Ułóż plan i działaj ✊✊✊
Dzięki za wsparcie... Naprawdę muszę się na chwilę wyłączyć...

reklama
Zapisz się do dobrego lekarza na badania i zacznij wyciszanie endometriozy. Może między czasie udasz się do paśnika. Ja zrobiłabym tak :-) może się okazac ze to coś zmieni w ewentualnym podejściu do in vitro.
Dzięki.... Pozbieram się na pewno... Tylko jakoś dzisiaj mi się wszystkiego odechciało...

No troche tak ale i pelna obaw ... Myszko nasza tez chce zeby sie i wam udalo i wszystkim nam nie dziekuje zeby nie zapeszyc a ty kurujesz sie ? Niech cie maz wygrzeje :) a ty jutro ro kliniki czy u siebie gdzies ?
Trzymamy mocno ✊
Mój eM też już chory 😬 smarkamy sobie razem,czosneczek jemy
Jutro po śniadanku do diagnostyki podlecę,mam koło domu :)

@klaudiaanita No to sie grzejcie ;) oboje a ja wlasnie wrocilam z ogrodka ze zdobyczami
IMG_20200730_184833.jpg

Dzięki.... Pozbieram się na pewno... Tylko jakoś dzisiaj mi się wszystkiego odechciało...
Ja tez schowałabym się pod kołderkę ( gdybym była na twoim miejscu) z kakaem lub czymś mocniejszym :p i zrobiłabym pauzę od tego całego syfu! Nawet najbardziej pojemna dooopa tyle nie pomieści :-) A od jutra poprawię koronę bo królowa jest tylko jedna ofkorz!! I zacznę działać a czy to będzie skuteczne i przemyślane nieistotne byleby nie stać w miejscu;-)

Dziękuję wam za wsparcie, otuchę i za to ze jesteście ❤️przytulam każda z was wirtualnie i dziękuję ❤️😘 wiele to dla mnie znaczy szczególnie teraz 😭😭😭😭 wiecie co... to wszystko dalej do mnie nie dochodzi 😭 najgorszy będzie chyba jutrzejszy dzień, jutro żegnamy się z ciocia 😭😭😭nie wiem jak to przeżyje 😭😭😭😭

Chyba nie będę miała jednak transferu w sierpniu 😭😭😭😭 nie wiem co robić 😭 zmarła mi wczoraj bardzo bliska osoba i nie wiem czy wytrzymam to psychicznie 😭😭😭 Dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe 😭😭😭😭 odchodzą osoby które jeszcze powinny żyć, miały tyle do zrobienia. My kobiety które chcą mieć dzieci starają się i nie latami. A taka patologię nic nie ruszy, rodzą dzieci na potęgę utrzymują się z 500+ i całe życie chodzą w ciąży i nic ich się nie czepia 😭😭😭😭 nie umiem sobie poradzić z tym wszystkim, nie wiem co robić 😭 wiem że Ciocia mi kibicowała, nie chciała by abym z jej powodu zmieniała swoje plany i marzenia ale ja nie wiem czy psychicznie to wytrzymam 😭😭😭😭
Może głupio to zabrzmi Aleee często jest tak ze Bóg zabierając kogos nam do siebie kogoś nam daje....i ja w to wierzę. Więc podejdź do transferu teraz. Przynajmniej ja bym tak zrobila.

reklama
Dziękuję wam za wsparcie, otuchę i za to ze jesteście ❤przytulam każda z was wirtualnie i dziękuję ❤😘 wiele to dla mnie znaczy szczególnie teraz 😭😭😭😭 wiecie co... to wszystko dalej do mnie nie dochodzi 😭 najgorszy będzie chyba jutrzejszy dzień, jutro żegnamy się z ciocia 😭😭😭nie wiem jak to przeżyje 😭😭😭😭
Bardzo duzo sily,rozumiem ze to byla bardzo bliska tobie ciocia.Teraz bedzie na was z gory patrzec i ochraniac.Dobrze miec takiego aniola❤

Do góry