reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A po co ten zastrzyk? 😱 u mnie nie praktykują 🧐
Ja też nic nie miałam, żadnego zastrzyku 😢 czy to przez to się nie udało? 😥

Szwagier rozmawiał z dyrektorem szpitala. Kazal mnie bardzo przeprosic i zaprosil mnie na rozmowe. Powiedział ze pieniążki zwroci. Poszla skarga na ta Pania i powiedział że ona leci ze swojego stanowiska . Nie jestesmy piersi ktorzy na nia narzekamy. Obiecal ze zajmie sie ta sprawa i idzie do laboratorium wszystko wyjasnic😱😱😱
Bardzo kur*a dobrze! To skandal żeby takie coś odwalić. Gdyby to była Twoja pierwsza beta było by pozamiatane... Strach się bac..

Dziękuję kochana ❤❤❤
Cały czas się tylko obawiam że jest za mała jak na 15 dzien.... We wtorek idę zrobić jeszcze raz, mam nadzieję że będzie rosła ładnie ✊😘
Nie porównuj kochana do innych, moja była mniej więcej taka jak Twoja, w sensie po środku tabelki... I co? I bliźniaki... Chodź rękę bym sobie dała uciąć, że taka niska to jeden został 😁

Szwagier rozmawiał z dyrektorem szpitala. Kazal mnie bardzo przeprosic i zaprosil mnie na rozmowe. Powiedział ze pieniążki zwroci. Poszla skarga na ta Pania i powiedział że ona leci ze swojego stanowiska . Nie jestesmy piersi ktorzy na nia narzekamy. Obiecal ze zajmie sie ta sprawa i idzie do laboratorium wszystko wyjasnic😱😱😱
Noi bardzo dobrze, ja rozumiem że jesteśmy tylko ludzi i każdy popełnia błędy... Ale rzucać słuchawką? gdy dzwonisz z takim problemem?
Jak ktoś ma problemy z emocjami to niech siedzi w domu, albo założy swój biznes...

reklama
Do góry