reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Bo wg ostatnich doniesień bhcg może wspomóc implantacjeHej babeczki.
Jutro mam transfer - mimo dużej dyskusji nt Tego, że miała być 5 doba - i tak sobie czytam, że jutro po ET mam zrobic zastrzyk z pregnylu. 0,3ml. Miała któraś z Was tak? Pregnyl brałam na 36h przed punkcją. Po co teraz?
Powodzenia wszystkim babeczkom dzisiaj!!!
Suuuuuuuper!!!!! Piękny wynik, a progesteron podniesiesz lekamibeta 288,1 mIU/ml, dziś 9dpt, ale progesteron strasznie niski tylko 11,16 ng/ml, a biorę tym razem więcej niż normalnie, 2x1 cyclogest (400), 3x1 duphaston i 3x1 luteina dopochwowa. Beta super, ale próg mnie zestresował na maksa![]()

Bazylia dobrze, że zrobiłaś!!!! Co by jesień zmieniła??? Teraz zadręczała byś się czemu nie działasz. Szkoda czasu. Jak to się mówi u Ciebie piłka w grze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jakie to straszne - nawet nie moge myslec ze i mnie to czeka
po raz kolejny - jak z tego wyjsc - chyba tylko czas pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj zaluje ze zrobilam ten transfer !!!

Czarna1985
Wow piekna betabeta 288,1 mIU/ml, dziś 9dpt, ale progesteron strasznie niski tylko 11,16 ng/ml, a biorę tym razem więcej niż normalnie, 2x1 cyclogest (400), 3x1 duphaston i 3x1 luteina dopochwowa. Beta super, ale próg mnie zestresował na maksa![]()

Evela.6
beta 288,1 mIU/ml, dziś 9dpt, ale progesteron strasznie niski tylko 11,16 ng/ml, a biorę tym razem więcej niż normalnie, 2x1 cyclogest (400), 3x1 duphaston i 3x1 luteina dopochwowa. Beta super, ale próg mnie zestresował na maksa![]()
Beta super !

klaudiaanita
Jak szybko !beta 288,1 mIU/ml, dziś 9dpt, ale progesteron strasznie niski tylko 11,16 ng/ml, a biorę tym razem więcej niż normalnie, 2x1 cyclogest (400), 3x1 duphaston i 3x1 luteina dopochwowa. Beta super, ale próg mnie zestresował na maksa![]()

Cudowny wynik !❤Mega się cieszę !

Progiem się nie stresuj to początek dopiero ,podrośnie mamusiu

Spokojnie, będzie wszystko pięknie, to tylko formalnośćtak masz myśleć bo innej opcji NIE MA!
![]()
Dziękuję kochana, mam nadzieję...

beta 288,1 mIU/ml, dziś 9dpt, ale progesteron strasznie niski tylko 11,16 ng/ml, a biorę tym razem więcej niż normalnie, 2x1 cyclogest (400), 3x1 duphaston i 3x1 luteina dopochwowa. Beta super, ale próg mnie zestresował na maksa![]()
Super kochana, piękna beta

reklama
Podziel się: