Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie żołądek boli nie wiem czy to od błonnika czy to jakiś objaw ciąży? Odstawie póki co błonnik.. A na zgagę to słyszałam albo cola albo mleko..Dziewczyny.. jakies porady na zgage?
Meczy mnie dzis caly dzien
Ja biore malox do ssania na zgage,dla mnie najlepszy.Dziewczyny.. jakies porady na zgage?
Meczy mnie dzis caly dzien
Ja 9 i test robiony przed chwilą. Martwiłam się że za blady jak na 3 dni po terminie @7 lipca.![]()
Super gratulacje, też ostatnia miesiączka 1.07 więc ten sam lub podobny terminCześć dziewczynyPrzeczytałam wszystkie strony i w końcu mogę się z Wami przywitac. Wychodzi na to ze jestem w 6 tygodniu. Ostatnia miesiączka zaczęła się 1lipca. 30lipca pierwszy test - pozytywny, a 3 sierpnia drugi test bardzo pozytywny
5dni po owulacji czułam już ze jestem w ciąży
To moja pierwsza ciąża i udało się w pierwszym cyklu, więc jestem zaskoczona ze tak szybko i bardzo szczęśliwa
Mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze i nie mogę się doczekać aż potwierdzi to lekarz 17 sierpnia. Gratuluję Wam przyszle mamusie i cieszę się że będziemy mogły się tu wspierać
![]()
Ja też ostatnia miesiączka 1.07 ale widocznie miałam dużo później owulację i mam dużo młodszą ciążę bo beta z dziś to 210Super gratulacje, też ostatnia miesiączka 1.07 więc ten sam lub podobny termin![]()