Ladybird1989
Fanka BB :)
Aplikacje mi wyliczają różnie, ale na około 10 kwietnia. Zobaczymy co powie lekarz. A Ty na kiedy masz termin?Super gratulacje, też ostatnia miesiączka 1.07 więc ten sam lub podobny termin![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aplikacje mi wyliczają różnie, ale na około 10 kwietnia. Zobaczymy co powie lekarz. A Ty na kiedy masz termin?Super gratulacje, też ostatnia miesiączka 1.07 więc ten sam lub podobny termin![]()
A ja Bety w sumie nie robię po tych dwóch wyraźnych testach. Czekam na wizytęJa też ostatnia miesiączka 1.07 ale widocznie miałam dużo później owulację i mam dużo młodszą ciążę bo beta z dziś to 210więc termin będę mieć pewnie na połowę kwietnia ,a kto wie czy nie dalej
![]()
Mi też tak póki co wylicza do 10 kwietnia no ale zobaczymy na usg.. Bety też nie robiłam, Ja gine mam 24.07 bo będę akurat w Polsce więc się już umówiłamAplikacje mi wyliczają różnie, ale na około 10 kwietnia. Zobaczymy co powie lekarz. A Ty na kiedy masz termin?![]()
Ja bety nie mierze więc póki co to też tylko internetowo wyliczenia ale też się dowiem dopiero na usgJa też ostatnia miesiączka 1.07 ale widocznie miałam dużo później owulację i mam dużo młodszą ciążę bo beta z dziś to 210więc termin będę mieć pewnie na połowę kwietnia ,a kto wie czy nie dalej
![]()
Byłam dwa dni temu bo miałam ogólnie wizytę kontrolną, i powiedziałam właśnie że testy wyszły pozytywnie ale dość blado więc to dopiero początek i na USG rzeczywiście nic nie widać jeszcze prócz tego że endometrium jest powiększone ,więc zalecił mi lekarz od razu badania morfologii i od razu HCG by wiedzieć dokładniej który to tydzień , następne USG na spokojnie za miesiąc żeby już było serduszko skoro teraz nawet pęcherzyka ani ciąży ani nic nie było widaćA ja Bety w sumie nie robię po tych dwóch wyraźnych testach. Czekam na wizytęa Ty kiedy wybierasz się pierwszy raz do ginekologa? A może już byłaś? Ja chcialam trochę wczensiej niż 17 sierpnia ale ma urlop. Myślę że końcówka 7 tygodnia to chyba będzie ok jak na pierwszą wizytę ale nie mogę się doczekać
![]()
Właśnie widocznie mi się coś poprzestawiałoJa 9 i test robiony przed chwilą. Martwiłam się że za blady jak na 3 dni po terminie @Zobacz załącznik 1159623
Hejwygląda na to że i ja dołączam do grona kwietniowek
wczoraj 2 soczyste krechy na teście i dzisiaj wynik bety 2990 [emoji33][emoji7] Taka niespodziewajka bo testowałam pod koniec lipca 5 dni po terminie @ i była jedna krecha
przewidywany termin 02.04.2020
![]()
Cześć dziewczynyPrzeczytałam wszystkie strony i w końcu mogę się z Wami przywitac. Wychodzi na to ze jestem w 6 tygodniu. Ostatnia miesiączka zaczęła się 1lipca. 30lipca pierwszy test - pozytywny, a 3 sierpnia drugi test bardzo pozytywny
5dni po owulacji czułam już ze jestem w ciąży
To moja pierwsza ciąża i udało się w pierwszym cyklu, więc jestem zaskoczona ze tak szybko i bardzo szczęśliwa
Mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze i nie mogę się doczekać aż potwierdzi to lekarz 17 sierpnia. Gratuluję Wam przyszle mamusie i cieszę się że będziemy mogły się tu wspierać
![]()
Zazdroszczę Ci ze juz widzialas bijące serduszkoWitaj!!!gratulacje!!! ❤❤❤ Wyglada na to, że mamy ten sam termin - ja też 02.04.2021 potwierdzony już wstępnie przez lekarza
a jak wyjdzie w praniu to zobaczymy
w każdym razie, razem raźniej!
opowiadaj jak się czujesz
Wielkie gratulacje! ❤ To też moja pierwsza ciąża, więc tym bardziej się ekscytuje, ale póki co wręcz to dalej do mnie nie dociera, mimo że na USG widziałam już bijące serduszko ❤
Jak się czujesz? I na kiedy wypada Ci termin?![]()