Czarna1985
Fanka BB :)
Jasne ze trzeba wszystko sprawdzać dlatego sprawdzalam co chwile czy wszystko ok . Bety juz nie chcialam bo to jest dla mnie duzy stres dlatego sprawdzalam hormony i tarczyce bo wiem ze to bardzo ważne w ciąży. Ja uwazam ze nasze forum to skarbnica wiedzy i tu od was sie bardzo dużo nauczyłamMyślę że upewnienie się że wszystko jest ok. nie jest oznaką paniki. Nauczyłam się aby wszystko sprawdzać, nawet dwa razy u różnych lekarzy. Dzięki temu w zasadzie uniknęłam najgorszego. Moja ginekolog w tym 23 tc po badaniu szyjki poleciła abym odpoczywała. Jednak nie dotrwałam do wizyty u niej, wydzielina nie dawała mi spokoju i poszłam do innego lekarza. Dzięki temu ciążę uratowałam. Jeszcze wcześniej przy plamieniach byłam w sumie u trzech różnych lekarzy. Wchodziłam do gabinetu , mówiłam prawdę,.że martwię się, może poprzedni lekarz coś przeoczył....każdy z tych lekarzy był miły , badał szczegółowo.
Podobnie moją ginekolog zawsze prosiłam o robienie wymazów na posiew, robiłam też posiewy z moczu.... wszystko na moją wyraźną prośbę.