reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A tak wogole to zbadałam poziom kwasu foliowego i wyszło mi 13. To tak w połowie normy a kwas biorę od 3 lat🤔🤔 nie za mało?

reklama
Ja bym bardzo chętnie przygarnęła w mobi
emoji16.png
emoji16.png
Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
To mam wysłać do ciebie i do: @bazylia128, @kate_p7 , @cikulinka , @anett96
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie🤔. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy 😅

Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
To mam wysłać do ciebie i do: @bazylia128, @kate_p7 , @cikulinka , @anett96
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie[emoji848]. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy [emoji28]
Znasz chomikuj? Tam masz za free inne formaty też [emoji16]

Wiesz... Ja kiedyś byłam taką perfekcjoniska, że uważałam że sama wszystko zrobię najlepiej... Gotowanie, sprzątanie, zakupy. Ale w pewnym momencie odpuściłam. Dużo pracuję i nie chcę ciągnąć drugiego etatu w domu... Dlatego przeżyję parówki na śniadanie, przypieczone schabowe na obiad czy podłoga umyta niezgodnie ze słojami 😜. Ważne żeby ktoś to zrobił zamiast mnie 😀. Mój też próbuje się bronić ze nie umie, ale nie odpuszczam 💪💪💪
Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem :p ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....

Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem :p ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....
hehehehehe u mnie ta rumba nie daje rady bo mam psy ;) Ja to bym suszarke chciala - ale jeszcze nie mam ;)

reklama
hehehehehe u mnie ta rumba nie daje rady bo mam psy ;) Ja to bym suszarke chciala - ale jeszcze nie mam ;)
Ja miałam psa i dlatego kupiliśmy rumbę bo nie mogłam znieść tej sierści wybijającej się w nogi ubranie fuuuu. A jak byłam dzieckiem to miałam psy i jakoś mi nie przeszkadzały. Mamy pralko- suszarkę i nie wszystko można suszyć a i ubrania po suszeniu mają inny zapach. Jednak gdy coś szybko trzeba, albo zima jest i mam duzo pościeli to mistrzostwo taka suszarka.

Do góry