Hej, ja mam zdjęcie prawie identyczne jak Ty, a mi jednak lekarz tak długo szukał serduszka, aż znalazłZwariuje do wizyty we wtorek, moja polozna mi napisala ze jakosc usg fatalna i moze cos jest z boku pecherzyka z lewej strony, a nie pusty, ale za slaby sprzet zeby to oceniac...
Dziewczyny ktore maja zdjecia z bardzo wczesnej ciazy zerknijcieZobacz załącznik 1163133
reklama

Kaarcia
Fanka BB :)
No kiedyś to do końca ciazy kobiety chodziły do pracy i potem szybko wracały, chyba, ze brały urlop wychowawczy. U nas w Polsce opieka nad ciężarnymi jest naprawdę super. Nie piszę tutaj o np.traktowaniu kobiet w szpitalu czy przy porodzie, bo to osobny temat W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek
 W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatne
 w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatne

W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek
 W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatne
 w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatneKinga_89
Z kalendarzyka 5tydzien 1dzienA w ktorym tc jestes?
Z wizyty u lekarza 4tydzien 1dzien
Więc sama tak na prawdę nie wiem ...

Kinga_89
Od lekarza 4tydzien i 3dni. Pomyliłam sięZ kalendarzyka 5tydzien 1dzien
Z wizyty u lekarza 4tydzien 1dzien
Więc sama tak na prawdę nie wiem ... ☺

magnolia1505
To prawda kobiecie w ciąży powinni odłączyć internet ;-)

Czarna 36
Dokladnie,szczególnie jak ja brzuch boli tak jak mnieTo prawda kobiecie w ciąży powinni odłączyć internet ;-)
mama.Antosia
Cześć  dziewczyny , chwile  sie nie odzywałam bo ciężko  u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać,  witam nowe Panie  jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła  zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec  ciąży  sie zwykle zdarza
 jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła  zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec  ciąży  sie zwykle zdarza  życzę  miłego dnia
życzę  miłego dnia  

życzę  miłego dnia
życzę  miłego dnia  
Ewelina @
u mnie chyba za szybko żeby coś czuć konkretnegoCześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Paniejak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza
życzę miłego dnia

jeszcze się doczekam ale często boli mnie głowa wczoraj dzisiaj
 jeszcze się doczekam ale często boli mnie głowa wczoraj dzisiaj 

tez z doskoku
 tez z doskoku 

Patii_666
Ja gdzieś słyszałam że zgaga jak włoski rosną, ale to raczej jeszcze nie mozliweCześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Paniejak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza
życzę miłego dnia

Ja dziś ospała jestem że szok, nie mam na nic sił.. Mdli mnie całe dnie, Niech mi to przechodzi.. Za tydzien Polska

reklama

Gisiaczek 86
U mnie zmęczenie i senność dzisiaj.. Wsumie jak codzień.... 
Życzę udanego weekendu dziewczynki

Życzę udanego weekendu dziewczynki