Artemida90
Fanka BB :)
Ja miałam w 15dcDziewczyny w którym dniu cyklu przy protokole krótkim miałyście punkcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam w 15dcDziewczyny w którym dniu cyklu przy protokole krótkim miałyście punkcie?
Dwa razy w 12.Dziewczyny w którym dniu cyklu przy protokole krótkim miałyście punkcie?
Uwierz mi, to nie jest łatwe przyklejanie etykiety. To jest krzyk rozpaczy i poszukiwanie wytłumaczenia na fakt, że ktoś jest po prostu złym człowiekiem (albo dupkiem albo prostakiem i chamem - różne dziewczyny to różnie nazywają). Bo łatwiej zaakceptować ze ktos jest chory albo ma pewne zaburzenia niż że jest niedobry. Ja przez wiele lat szukałam wytłumaczenia na zachowanie mojego męża. Bo miał trudne dzieciństwo, bo jego rodzice są beznadziejni, bo nie miał szczęścia. Ale do cholerny, jest dorosłym człowiekiem. Ma 37 lat. Najwyższy czas wziąć odpowiedzialność za to co się robi. Każdy ma jakiś bagaż, ale to nie jest usprawiedliwienie do odgrywania się na ludziach wokół.
Jeśli jesteś z Warszawy to mogę oddać za darmo gonaoeptyt 4 strzykawkiDziękichyba nie ma co szukać po aptekach, bo pewnie w każdej cena będzie taka sama
![]()
Jestem z Poznania , ale dziękujęJeśli jesteś z Warszawy to mogę oddać za darmo gonaoeptyt 4 strzykawki
Widzę że z Ciebie też poranny ptaszekHej dziewczynki właśnie przeczytałam na necie ze od 1 września ma wejść w życie projekt darmowych leków dla ciężarnych w to ma wejść preparaty progesteronu te doustene jak i dowcipne, leworyroksyna wszystkie preparaty heparyn drobnoczasteczkowych insuliny i metocard! Trzeba ta informacje jeszcze potwierdzić na oficjalnej stronie munistrrstwa a ze ja używam 3 z nich na pewno to zrobię![]()
Jest ok czyli nic nie czuje zupełnie- mdłości, bólu piersi, brzucha- nic zero- nie wiem czy to dobrze czy złe No cóż czas pokaze. Właśnie siedzę w diagnostyce żeby zobaczyć progesteron. A potem pędzę do robotyWidzę że z Ciebie też poranny ptaszek
Jak się czujesz ?