Niedobrana
Aktywna w BB
Oj muszę zapytać bo normalnie nie da się żyć dam znać po wizycie co i jak mam o 16dziękuję za radę ❤
Też jestem alergiczką i brzmi jak katar sienny. Niestety jak pytałam lekarza to na razie niezbyt mogę coś na to brać. Stwierdził, że jak nie ma duszności i problemów z oddychaniem to lepiej odpuścić.
Proponuję Ci płukać zatoki bo taka przenoszona alergia to spory problem dla zatok i mogą być zapalenia później.

jeszcze okazało się na pierwszym usg, że to były bliźniaki, ale zarodek z serduszkiem został jeden, a drugi pęcherzyk, chyba się wchłonął...okaże się za dwa dni
 jeszcze okazało się na pierwszym usg, że to były bliźniaki, ale zarodek z serduszkiem został jeden, a drugi pęcherzyk, chyba się wchłonął...okaże się za dwa dni 
 a tak wg to się przywitam, bo termin mam na 31 marzec, ale tak sobie siedzę jeszcze na kwietniówkach, bo kto wie, czy mi się nie przyciągnie ciąża
 a tak wg to się przywitam, bo termin mam na 31 marzec, ale tak sobie siedzę jeszcze na kwietniówkach, bo kto wie, czy mi się nie przyciągnie ciąża 

Teraz na sam zapach jest tragicznie. Bardzo mnie to cieszy wiadomo woda najzdrowsza to raz, a dwa po coli zle sie czulam i mam nadzieje ze sie juz na zawsze od niej odzwyczaje...
 Teraz na sam zapach jest tragicznie. Bardzo mnie to cieszy wiadomo woda najzdrowsza to raz, a dwa po coli zle sie czulam i mam nadzieje ze sie juz na zawsze od niej odzwyczaje... 

ja robię w dzbanku, trzymam w lodówce i co raz podciagam ta wode
 ja robię w dzbanku, trzymam w lodówce i co raz podciagam ta wode