reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@sandra

Jeja,jaka piekna dziewczynka.Witaj na swiecie kochana💛Gratulacje dla mamusi i tatusia👨‍👩‍👧,jak ty sie czujesz? CC czy SN bylo.
Az mi sie lezki pokulaly,na samo wspomnienie moich maluszkow😍😍
Naturalny ✊🏻 Dałam radę 🥳
O dziwo poszło szybko -
O 8.10 odeszły mi wody
O 9.15 zaczęły się skurcze
O 11.00 jechaliśmy do szpitala i miałam już 5/6 cm rozwarcia
Wtedy sruuu do wody i tam prawie urodziłam. Wyszłam na łóżko bo położna mówiła, że dziecku spada tętno. A jak się okazało to już główkę było widać 😂
Także po 14 już miałam małą na klatce 🥰
Bolało w h*****j ale było warto 😍

reklama
O dziwo poszło szybko -
O 8.10 odeszły mi wody
Wtedy sruuu do wody i tam prawie urodziłam. Wyszłam na łóżko bo położna mówiła, że dziecku spada tętno. A jak się okazało to już główkę było widać 😂
Rzeczywiście porod ekspresowy. Super gratulacje 😍

O dziwo poszło szybko -
O 8.10 odeszły mi wody
Super sobie poradzilas🤩🤩🤩

QUOTE="anett96, post: 19973714, member: 168942"]
Bazylia128 widze ze cie do netu podłączyli?😂😂😂
[/QUOTE]
I jak tam dzis? Ogarnelas sie ze swoją schiza?
Mój jeden mały tez jest o 2 dni do tyłu ale jak lekarz powiedzial ze jest ok i mimo ze widze ze drugi jest o 2 dni do przodu to nawet do głowy mi nie przyszło zeby sie tym stresowac

W punkt! Ujęłaś to doakonale. Też mam takie podejście 👌 Naokoło wszyscy w ciąży, a mnie drugi raz się nie udało. Boli mniej jak za pierwszym razem, gdzie w 6 tygodniu serce przestało bić, ale nie poddaje się. Czekam na okres i podchodzę 3 raz 💪
Wiesz to przecież jakby nie patrzeć to jest proces LECZENIA więc jak każda terapia musi TRWAĆ 🙂

Czy zdarzylo Wam się mieć bicia temperatury ciała po progesteronie? Bo myślę,że to od niego ... raz zimno,a za chwilę czuje że się poce ...oszaleć można [emoji849]

QUOTE="anett96, post: 19973714, member: 168942"]
Bazylia128 widze ze cie do netu podłączyli?😂😂😂
I jak tam dzis? Ogarnelas sie ze swoją schiza?
Mój jeden mały tez jest o 2 dni do tyłu ale jak lekarz powiedzial ze jest ok i mimo ze widze ze drugi jest o 2 dni do przodu to nawet do głowy mi nie przyszło zeby sie tym stresowac
[/QUOTE]
Mój na pierwszym usg był o ponad tydzień mniejszy, też jakoś specjalnie nie siałam paniki bo wiedziałam że co ma być to będzie, teraz też jest między nimi różnica ale malutka 😉

reklama
Do góry