Gisiaczek 86
Fanka BB :)
A jaka to krew.. Czysta.. Dużo jej jest to też ważneUwaga, zaczelam krwawic... Zaraz bede dzwonic do lekarza. Mialyscie podobnie? Bedzie ze mnie teraz leciec?? Czy poczekac do jutra rano na wizyte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka to krew.. Czysta.. Dużo jej jest to też ważneUwaga, zaczelam krwawic... Zaraz bede dzwonic do lekarza. Mialyscie podobnie? Bedzie ze mnie teraz leciec?? Czy poczekac do jutra rano na wizyte?
Narazie krew, jade do domu bo ja w szpilkach, biale spodnie i zeby wstydu nie byloA jaka to krew.. Czysta.. Dużo jej jest to też ważne
jak krew to szybko na izbę przyjęć ... niech tam szybko reagują ...Narazie krew, jade do domu bo ja w szpilkach, biale spodnie i zeby wstydu nie bylo
Dokładnie. Szybko na ipNarazie krew, jade do domu bo ja w szpilkach, biale spodnie i zeby wstydu nie bylo
trzymam kciuki żeby na strachu tylko się skończyło i było okNarazie krew, jade do domu bo ja w szpilkach, biale spodnie i zeby wstydu nie bylo
lepiej od razu zbadać. Trzymam kciuki, żeby było ok. Rzeczywiście tak jak Ewelina @ pisze co za dzień.Uwaga, zaczelam krwawic... Zaraz bede dzwonic do lekarza. Mialyscie podobnie? Bedzie ze mnie teraz leciec?? Czy poczekac do jutra rano na wizyte?
Spokojnie. Widocznie na razie jest za malutki nawet pęcherzyk żeby było widać. Powtórz betę za 48 godzin a USG za tydzień powinien już być chociaż pęcherzyk widoczny.Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.![]()
A który to tydzień...Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.![]()