Martaem1983
Fanka BB :)
Czekamy na wyniki genetyczne, miesiączkę i startujemy z 3 transferemPrzykro mi, że musiałaś przez to przejśćdobrze, że już po, teraz odpoczywaj i zbieraj siły
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na wyniki genetyczne, miesiączkę i startujemy z 3 transferemPrzykro mi, że musiałaś przez to przejśćdobrze, że już po, teraz odpoczywaj i zbieraj siły
![]()
Tak . Jak mialam usg to lekarz powiedzial ze to 7 tydzien wiec mi tak wychodzi. Wpisalam date ostatniej miesiaczki 30 czerwca i tez mi tak pokazuje![]()
Dziękuję. Już tfu tfu odpukac jest minimalnie lepiej ale nadal boli. Najważniejsze żeby już wszystko wróciło do normalności.Chce wrócić do pracy u że spokojem czekać na kolejny transferNajwazniejsze ,ze masz to juz za soba.Ja mialam taki bol okresowy,ale do przezycia.Jutro bedzie lepiej,trzymaj sie![]()
Cześć. Na żagle jadę za dwa tygodnie
@Mirka30 gratulacje Kochana i cieszę się bardzo!!!!!
ja transfer miałam 22 lipca i mam teraz 7 tydz i 7 tydz i 2 dni wiec idziemy łeb w łeb![]()
Gratulujeaż mi łzy lecą jak pisze, chyba przechodze jakieś zaburzenia hormonalne, Echhh
Niech rośnie zdrowo razem z mamuśka![]()
W którym dpt miałaś usg ?
Jasne ze zostanę ale muszę pomyśleć jak korzystać z forum bo nadal nie mogę znieść tej apki odkąd jest nowa , nie przychodzą powiadomienia itd..Hej kochana. Oczywiście ze pamiętamy. Super ze wracaszKurcze ciezko opisać ale mamy sporo ciąż
miedzy innymi ja ale jeszcze dluga droga przede mna. Dopiero koncze 7 tc wiec jeszcze kilka tyg strachu. Zostań z nami a dowiesz się wszystkiego
![]()
Gratulacje kochanaDziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwijaPoprostu nie da się opisać tego jak się czuje...
![]()
Ja tez mam 7.04. Wiec juz nic z tego nie rozumiemAhaa.. Czyli masz planowana date porodu 06.04.21 tak??
Bo ja mam 7.04.21
Dziwne to że nam się mijają dni jak w tym samym dniu miałyśmy transfer![]()