reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤️❤️❤️❤️
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉
Bardzo sie cieszę kochana ❤❤❤

reklama
Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤️❤️❤️❤️
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉
Gratulacje Kochana, w końcu się doczekałas 😘😘 ciesz się ciąża!

Dziewczyny jestem już po.
Zanieg trwał chwilę, przed zabiegiem próbowali jeszcze farmakologicznie ale nie poszło.
Po wybudzeniu całą się trzeslam i płakałam.Bardzo boli mnie brzuch i plecy ( podobno tak ma być bo macica się obkurcza).
Dostałam kroplówkę z paracetamolu i ketonalu. Średnio pomagają 😔
Nie należy to do najprzyjemniejszych rzeczy. Ale na sali są 4 dziewczyny i u każdej mimo krwawienia itp skończyło się na zabiegu. Niestety chyba po prostu inaczej bardzo rzadko macica sama się wyczysci.
Nie życzę żadnej z Was
Najwazniejsze ,ze masz to juz za soba.Ja mialam taki bol okresowy,ale do przezycia.Jutro bedzie lepiej,trzymaj sie🥰

Najwazniejsze ,ze masz to juz za soba.Ja mialam taki bol okresowy,ale do przezycia.Jutro bedzie lepiej,trzymaj sie🥰
Dostałam l4 do piątku więc mam nadzieję że przejdzie. Dostałam antybiotyk i immoglobuliny bo mam rh- no i tyle. Obym szybko doszła do siebie. Lekarz powiedział że zabieg poszedł bardzo dobrze i że wszystko jest ok.

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤❤❤❤
Super gratuluje mamusiu💓i cieszę się razem z Tobą 😍życzę nudnej ciąży - rosnijcie zdrowo 💓💪😘

reklama
Do góry