Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I tak trzymać. [emoji123][emoji106]U mnie póki co wszystko dobrze [emoji846][emoji846] dzidzia ma 1 cm. 7 tydzień. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Pozdrawiam! [emoji846][emoji846][emoji846]
A Betę robiłaś i progesteron.Ja byłam wczoraj u gina Nie za dobrze. Mały pęcherzyk jak na ten etap. 3 mm.wizyta za 2 tygodnie. Narazie kwas foliowy.z apki wychodziło wczoraj 6 +0
Nie robiłam, jak beta niska to i tak mi nic nie pomoże, ewentualnie progesreron można podnieść. Ja po prostu Chyba już nie mogę mieć dzieci i tyle [emoji29][emoji29]A Betę robiłaś i progesteron.
Ja miałam tak w lutym i poroniłam. Zrób Betę.
Nigdy nie mów nigdy. Ja po pierwszy porodzie starałam się rok. W końcu zaszłam i nic z tego nie wyszło. Teraz od poronienia zaszłam w 3 cyklu i jakby było śmiesznie to był ten jeden raz w miesiącu. Niestety ale sex po ślubie z moim mężem to nie jest zbyt częsty. On obwinia mnie a tak na prawdę to on jest wiecznie zmęczony i zasypia na kanapie.Nie robiłam, jak beta niska to i tak mi nic nie pomoże, ewentualnie progesteron można podnieść. Ja po prostu Chyba już nie mogę mieć dzieci i tyle [emoji29][emoji29]