Fiu fiuuuHah ja to mam takie combo przygotowane w tym tygodniu: sok z aronii, ananas, avocado, orzeszki przeróżne no i moje ulubione czerwone winko [emoji23]
Jak to wszystko popijesz sokiem z aronii to zeby to oczyszczajaca dieta nie wyszla

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fiu fiuuuHah ja to mam takie combo przygotowane w tym tygodniu: sok z aronii, ananas, avocado, orzeszki przeróżne no i moje ulubione czerwone winko [emoji23]
Ogolnie jesli to Twoj nowy lekarz - to zbierze info ile lat staran, jakie badania byly, wyniki, ile iui, czy stymulowane itp
Omowi z Toba caly proces.
polecam zalozyc zeszycik i zapisac o co chcesz zapytac - mi tak latwiej bylo. Pisalam odp i leki, koszty.
Opowie Ci jaki protokol zaleca, leki, pewnie wykupisz siate lekow do stymulacji, tych po punkcji i potem w razie transferu od razu. Pytaj co Cie i interesuje jeszcze![]()
Może dostaniesz już jakieś leki? Ja byłam 18 DC i niespodziewanie dostałam gonapeptyl , potem wizyta w 2 DC i doszedł kolejny lek na stymulację. Kwalifikacja.....w sumie to jak lekarz zapytał po co przyjechaliśmy do kliniki to odpowiedziałam "po dziecko"A jak dziewczyny wygląda proces zakwalfikowania do in vitro??
Pytałam doktorka to kazał mi przyjść na wizytę z wszystkimi badaniami tydzień przed okresem i tak się tez zapisałam.
To tylko tak sie bedzie nazywac w takim razie ta wizyta. Zapewne dostaniesz rozpisany plan ivfTo znajomek mojego lekarza prowadzącego. Byłam już u niego dwa razy. I raz nieoficjalnieTzn bez wizyty.
Widział moje badania, wie ile się staramy, taki wywiad to już ma.
Jak pytałam o proces to dał mi ksiażeczke i kazał poczytać, Mówił, że u mnie to byłaby wersja skrócona (cokolwiek to znaczyło).
Ale to kwalfikuje od razu na tej wizycie? W sensie od razu wiadomo czy tak czy nie?
A te zastrzyki to podskórnie się robi?? Chyba chłop mi na śpiocha będzie robił![]()
![]()
Haha ja nawet w 6dpt robilamCzy wy nie robiliście testu po 7 dniach od transferu??
Tu jest napisane, że się robi po 14 dniach![]()
Na szczęście nie jem wszystkiego na raz bo mogłoby być tak jak mówisz [emoji23]Fiu fiuuu
Jak to wszystko popijesz sokiem z aronii to zeby to oczyszczajaca dieta nie wyszla [emoji23][emoji23][emoji23] zdrówko!!
Ja już mam pustkę w głowie [emoji24]Kochan
A nie wolisz najpierw zrobic Pas nika a potem ten transfer ostatni z lekami od niego? Pytam bo mi mowil: jaka szkoda ze nie ma Pani zadnego zarodka. A skad wiesz ze on nie pomoze??
Z drugiej strony rozumiem wiare w Kropka!
No i u Ciebie byla pozytywna beta... u mnie nie
Panno tfu Pani Anno i Mario!