reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

QUOTE="Frania1111, post: 19989331, member: 199593"]
Dziękujęza informację 😉 a u nas każą leżeć...
[/QUOTE]
Ja mialam kiedys krwiaka zarodek byl w ok 6 tc. Kazali lezec, nie krwawilam ani nie placilam i sie wchłonąl o ile.dobrze pamiętam kazali leżeć 2 tyg.

reklama
myslisz ze to przez bakterie tez jest klopot z ciaza??? pamietam ze pisalas ze wszystkie tabletki tylko doustnie / zastrzyk. A jak to leczyla u Ciebie?? cos badala konkretnego?
Ona podejrzewala ze to bakterie mogly zabic zadodek i dlatego umarl.Widziala na usg plyn w macicy co swiadczy czesto o bakteriach. na tej podstswie przez tydzien brakam antyk na wszystko co mozliwe.po tyg znowu usg i bylo juz czysto.Powiazala te sytuacje z opisem od patologa i tak zdecydowala.

Dzień dobry dziewczyny, właśnie wróciłam z urlopu. Gratulacje dla wszystkich, którym się udało w tym czasie 😍
Wielkie uściski dla tych, którym się nie udało 😢. Jeszcze zaświeci słoneczko dziewczyny.
Ja się zabieram za lekarzy i wizyty od jutra...
Macie doswiadczenie z czeskimi klinikami? Które polecacie?

Dzień dobry dziewczynki wybaczcie ze tak późno się odzywam ale prosto z kliniki pędziłam do pracy.
tak wiec mam zielone światło!!
Transfer 3.09 dr Hajd****k ❤❤❤
wlew z atosibanu mam w dniu transferu i dzień po w zależności czy transfer będzie trudny jak poprzednio czy pójdzie gładko.
ciesze się bardzo
Ale przerażają mnie koszty dla mnie to 6 tysięcy. To połowa procedury 🥺🥺
Proszę trzymajcie kciuki a kto może niech się pomodli za nas i naszego kropeczka ❤❤❤

Super Kochana, to już bardzo blisko, oby to był ten szczęśliwy ❤ 6 tys. za transfer? 😱 co w tym jest, że taka cena?

Dzień dobry dziewczyny, właśnie wróciłam z urlopu. Gratulacje dla wszystkich, którym się udało w tym czasie 😍
Wielkie uściski dla tych, którym się nie udało 😢. Jeszcze zaświeci słoneczko dziewczyny.
Ja się zabieram za lekarzy i wizyty od jutra...
Macie doswiadczenie z czeskimi klinikami? Które polecacie?
Gosiu pisz do Murawy,ma obcykane wiekszosc z Czech.
Chodzi o KD,AZ?

reklama
Do góry