reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Camilleka za wizytę i dobre wiadomości!!! @Tolka20 oby było duuuzo jajek pięknych kumulusow gotowych do zapłodnienia!!! Trzymajcie się dziewczyny!!!
Ja dzisiaj teścia zawiozłam na zabieg naczyniowy na chirurgię naczyniowa bo może stracić nogę i tez mam nadzieje ze będzie dobrze !!!! No Dziewczyny aby ten dzień był szczęśliwy dla wszystkich z nas!!!! Miłego dnia 💪

Oby z teściem było wszystko dobrze 😘✊

W pierwszej punkcji mieliśmy 2 komórki tylko, żadna się nie zapłodniła. W drugiej 3 komórki, 2 zarodki, ale była ciąża biochemiczna. W trzeciej znowu 3 komórki, żadna się nie zapłodniła. Ja miałam bardzo niskie AMH. W jednym badaniu nawet 0,18. Na początku 0,6
Ojejjj to nawet może się zdarzyć że schody się pojawią przed transferem.No tak u nas też wyniki nie są super optymistyczne. Słyszałam, że Q10 a najlepiej ubichinol dobrze wpływa na kobiety z niskim AMH ale podczas terapii hormonalnej i zamierzam zażywać w trakcie. Teraz też biorę ale mam problem z regularnością.
Życzę Ci żeby wszystko się udało!

Cześć dziewczyny!
Wszystkim życzę powodzenia, @KarolinaJ79 cudnego widoku w ten deszczowy dzień aby dla Ciebie świeciło słonko 🤩
@Tolka20 zbieraj zbieraj i zabieraj 😁😁

Ja też już w drodze do Wawy, pada, leje, wieje.. Nieprzyjemnie się jedzie ale liczę
Że chociaż wieści będą dobre i dostanę leki na następny cykl i zielone światło dla 2 podejścia 💗💗
Powodzenia dzis kochane!! Niech te wiatry beda pomyslne!!!

reklama
Do góry