To jeszcze bardzo wcześnie. Czekaj na bete cierpliwieJa jeszcze jestem przed @ w sumie dziś mam 10 dpo. Miesiaczki nieregularne . A na betę mam zamiar dziś w środę i w piątek powtórzyć
 my kobiety się musimy całe życie wykazywać cierpliwością
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To jeszcze bardzo wcześnie. Czekaj na bete cierpliwieJa jeszcze jestem przed @ w sumie dziś mam 10 dpo. Miesiaczki nieregularne . A na betę mam zamiar dziś w środę i w piątek powtórzyć
WitamCzy są już jakieś majowe mamy?
 dwa dni temu potwierdzone
 dwa dni temu potwierdzone 
WrocławZ jakich części PL jesteście dziewczyny?
Dzień dobry dziewczyny. Przyszłam się w sumie pożegnaćOkres przyszedł, także niestety ...
Powodzenia. Rośnijcie zdrowo!!
 życzę Ci aby w następnym cyklu się udało. Pozdrawiam cieplutko
 życzę Ci aby w następnym cyklu się udało. Pozdrawiam cieplutkoWrocław

Eryka, ja chodzę prywatnie, ale w ramach pakietu medycznego PZU. Wiem, że Clexane jest refundowane gdy kobieta jest po poronieniach, nie wiem jak w innych przypadkachJa też kupowałam w sierpniu i płaciłam 119 zł. A lekarza masz prywatnie czy na NFZ?
Bo mój przyjmuje prywatnie Ale w szpitalu też pracuje. Zastanawiam się czy będzie mógł mi wypisać na refundację.
Też mam takie obawy, apetyt mi ostatnio służy, a jeszcze waga mi się zepsuła i nie mam jak kontrolować przyrostuboję się co to zimą będzie, wieczory takie długie