Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie taka znowu blada !Kto rano wstaje - ten leci robić test
22 dc, ale jest już moja blada kreseczkaTeraz doczekać do wtorku i będą badania krwi.
Miłej niedzieli dziewczyny! Ja niestety będę w pracy cały dzień![]()
Kiedy była owu? Jest jest ☺Kto rano wstaje - ten leci robić test
22 dc, ale jest już moja blada kreseczkaTeraz doczekać do wtorku i będą badania krwi.
Miłej niedzieli dziewczyny! Ja niestety będę w pracy cały dzień![]()
Owu była w 11dc 26.09. Wiec sama jestem w szoku, że już widać. A u Ciebie kiedy wypadała?Kiedy była owu? Jest jest ☺
A to podobnie jak ja owu. Ja miałam 25.08 , co prawda w 24 DC przy cyklu 37 dniowym .Owu była w 11dc 26.09. Wiec sama jestem w szoku, że już widać. A u Ciebie kiedy wypadała?
U mnie 8.08 a 21.08 zrobiłam testOwu była w 11dc 26.09. Wiec sama jestem w szoku, że już widać. A u Ciebie kiedy wypadała?
Masz zamiar zrobić betę czy czekasz na lekarza ?Chciałbym być w waszej grupie, ale jestem już po jednej stracie więc wszystko przyjmuję na chłodno. Test wychodzi pozytywny, ale co będzie dalej czas pokaże![]()
Plany na betę to wtorek plus czwartek i wtedy dopiero pomyślę o lekarzu. Wynik bety może dać względny spokój jak i może mocno namieszać i tego się boję echMasz zamiar zrobić betę czy czekasz na lekarza ?