No ja niestety zaraz za starania się wzięłam to już nie jeździłam po lekarzach. Oczyszczam ja jak mogę ale jest taka.tlusta teraz że masakra. A może macie dziewczyny właśnie jakieś sprawdzone kosmetyki na taką.problematyczna skórę? Ja wstyd się przyznać ale jakoś nigdy nie mocno o twarz nie dbalam. Krem jak kupię to użyje tydzień i leży w szufladzieMialam identycznie - przy tabletkach anty cera mi sie piekna zrobila, po odstawieniu taki tradzik jakiego nigdy nie mialam... Skonczylo sie na antybiotyku i masciach, bo nie moglam sobie z tym poradzic...

. Ale doradzono mi kiedyś abym do zmywania uzywala mleczka do demakijazu i potem toniku. Byle nie plynu micelarnego. I u mnie daje to efekt poki co, ale wszystko zalezy od rodzaju cery.
. Ale doradzono mi kiedyś abym do zmywania uzywala mleczka do demakijazu i potem toniku. Byle nie plynu micelarnego. I u mnie daje to efekt poki co, ale wszystko zalezy od rodzaju cery. 

Później wróciłam z wynikami badań, ktore robiłam na własną rękę, było tego kilka kartek. Zalecił wizytę w poradni genetycznej, gdzie wizyta kosztuje 400 zł
 Później wróciłam z wynikami badań, ktore robiłam na własną rękę, było tego kilka kartek. Zalecił wizytę w poradni genetycznej, gdzie wizyta kosztuje 400 zł  strasznie się wściekałam i zaczęłam szukać w internecie rozwiązania. Postanowiłam umowic się do invimedu. Lekarz bardzo miły, dodatkowo w moim wieku (29-30 lat), pamięta sprawę i zgodził się nas prowadzić. Wizyta 20 złotych tańsza niż u poprzedniego ... bardzo polecam.
 strasznie się wściekałam i zaczęłam szukać w internecie rozwiązania. Postanowiłam umowic się do invimedu. Lekarz bardzo miły, dodatkowo w moim wieku (29-30 lat), pamięta sprawę i zgodził się nas prowadzić. Wizyta 20 złotych tańsza niż u poprzedniego ... bardzo polecam.