Też czasami mam takie bóle ale chwilowe i ustają i do tej pory szkód nie narobiły. Także myślę że to zależy od ich intensywności i długości trwania oraz ewentualnej reakcji na leki. Ja w takich sytuacjach mam się wspierać nospą i czopkami scopolan, jeśli by nie przechodziło to koniecznie wizytaCzy takie lekkie bóle okresowe brzucha i pleców sa normalne w 31/32 tc? :/
reklama
Justynka1234
Fanka BB :)
A na plecach tez taki okresowy chwilowy ból czujesz? Może to jest normalne? Moze to sa te skurcze przepowiadajace?Też czasami mam takie bóle ale chwilowe i ustają i do tej pory szkód nie narobiły. Także myślę że to zależy od ich intensywności i długości trwania oraz ewentualnej reakcji na leki. Ja w takich sytuacjach mam się wspierać nospą i czopkami scopolan, jeśli by nie przechodziło to koniecznie wizyta
JustynaFrog
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, a czy Wy też tak macie że nie chcą tam wam za bardzo grzebać i ograniczają badania do minimum i czekają na rozwój sytuacji czy jak to jest u Was?
AniaAnia1234
Zaciekawiona BB
Od momentu szwu nie byłam badana ginekologiczne.Nie chcę drażnić szyjki jak i podrażniać pod kątem infekcji- tak mi powtarza. Tylko USG przez brzuch i pochwę.Dziewczyny, a czy Wy też tak macie że nie chcą tam wam za bardzo grzebać i ograniczają badania do minimum i czekają na rozwój sytuacji czy jak to jest u Was?
Malinka184
To zależy od lekarza. Jeden tu jest taki u mnie, który nie ma problemu z "grzebieniem tam" i jeśli coś mnie niepokoi, to od razu bralby na fotel. Dwóch innych takich jest z kolei, którzy twierdzą, że mam leżeć, oni nie chcą tam rozgrzebywac, zobaczymy co będzieDziewczyny, a czy Wy też tak macie że nie chcą tam wam za bardzo grzebać i ograniczają badania do minimum i czekają na rozwój sytuacji czy jak to jest u Was?

JustynaFrog
Zaciekawiona BB
Nigdy nie sądziłam, że będę marzyć o szwie;/
Tak, tu w szpitalu tez nie chcą za bardzo grzebać chyba ze rzeczywiście jest potrzeba. Nawet usg nie chcą za często robić co by nie drażnić w moim przypadku ani macicy ani szyjki.Dziewczyny, a czy Wy też tak macie że nie chcą tam wam za bardzo grzebać i ograniczają badania do minimum i czekają na rozwój sytuacji czy jak to jest u Was?
W tej sprawie i mojego obniżonego brzuszka dzwoniłam dziś do mojej gin. Przyjmie mnie jutro. Powiedziała, że jak zacznie mi się stawiać brzuch i będą te bóle to na IP. Po przekroczeniu 30tc myślałam, że się trochę uspokoję a tu jeszcze więcej stresuCzy takie lekkie bóle okresowe brzucha i pleców sa normalne w 31/32 tc? :/

Justynka1234
A bardzo Cie boli? Po nospie nie przechodzi?W tej sprawie i mojego obniżonego brzuszka dzwoniłam dziś do mojej gin. Przyjmie mnie jutro. Powiedziała, że jak zacznie mi się stawiać brzuch i będą te bóle to na IP. Po przekroczeniu 30tc myślałam, że się trochę uspokoję a tu jeszcze więcej stresu![]()
reklama
bananka8686
Staram się oszczędzać, ale różnie to bywa. Czasem mam naprawdę dobry dzień i więcej się ruszam a czasem brzuch boli i skurcze (chyba przepowiadające) i leżę prawie cały dzień tak jak dzisiaj. Nie rozumiem mojego męża. Każe mi leżeć i nic nie robić, ale jak jest coś nie zrobione to jest zły. Najbardziej go drażni jak co chwile coś chce od niego i się złości że mu ustawiam co ma w danej chwili robić (No przecież miałam leżeć i nie zrobię sobie kanapki czy herbaty itd.) co chwile muszę gadać o zmywarce żeby załadował i wylądował bo ja nie mam siły się do niej schylać. Pusta walizka stała 2 tyg w przejściu i się o nią potykałam. To się złościł że mu codziennie o tym mówię...Ja też tak miałam - wodą i siemię.
Jak się miewasz tak w ogóle? Oszczędzasz się trochę?

Podziel się: