Magdusia88
Fanka BB :)
Hmm a czemu? Poprzednia była 14 czyż nie?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
To znaczy że przyrost w normie, czy się mylę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm a czemu? Poprzednia była 14 czyż nie?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Przecież przyrost jest prawidłowy! Musisz się uzbroić w cierpliwość i na pewno wszystko będzie dobrzeDzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Tak przyrost w normie ale wartości miarę . Prawdopodobnie będzie biochemicznaHmm a czemu? Poprzednia była 14 czyż nie?
To znaczy że przyrost w normie, czy się mylę?
Nie zakładaj najgorszego przecież nic nie wieszNa cud nie licze bardziej obstawiam dzien ze bede wyć.. Byc moze i do księżyca![]()
Czemu przecież przyrost prawidłowy?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Będzie dobrze!!!! Narazie nie ma co zakładać najgorszego! A co się stanie to się stanie. Ja tam widzę, że wszystko narazie okay [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Tak przyrost w normie ale wartości miarę . Prawdopodobnie będzie biochemiczna [emoji3064][emoji24][emoji24][emoji24]
Przecież przyrost jest ok! Odgon te złe myśli!Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Fajnie że jesteśU mnie na razie nic. Lekarz w klinice obejrzał zdjecie, zrobił usg i powiedział że wszystko jest w porządku. Kazał powtórzyć amh oraz nasienie i dopiero jak zobaczy wyniki, będziemy ustalać stymulację. Wiec ten cykl przepada. Zrobię kolejny je.bany monitoring ale już nie u tego śmierdzącego fajkami gina. Znajdę jakiegoś innego.
Amh mi spadło z 1,95 na 1,1... Wiem jakie cuda sie działy na forum z amh, ale jak zaczęło chodzić o mój własny wynik, to stres jest niemały...
Lekarz wywarł na nas średnie wrażenie - my z mężem chyba potrzebujemy takiego, który by nas jeszcze po pleckach klepałTen nie pociesza ani nie daje złudnych nadzieji. Ale jak to któraś z Was kiedyś napisała - lekarz ma nie być do lubienia, tylko do leczenia
No i tyle o mnie
A Ty jak tam? Wróciłaś do pracy? Dzieciory w szkole się nie pogubiły?
Wyniki kolo 14Nie zakładaj najgorszego przecież nic nie wieszbyłaś już o której wynik?