Margolcia92
Fanka BB :)
Sprawdzasz serduszko detektorem??No rzeczywiście tak jest boli źle nie boli jeszcze gorzej. Serducho bije idealnie , plamień nie mam, wszystko tak jak powinno a wmawiam sobie ze xos moze być nie tak . Bezsensu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdzasz serduszko detektorem??No rzeczywiście tak jest boli źle nie boli jeszcze gorzej. Serducho bije idealnie , plamień nie mam, wszystko tak jak powinno a wmawiam sobie ze xos moze być nie tak . Bezsensu...
Witamy witamyWitam wszystkie przyszłe mamusie
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam termin 28.02/01.03.
Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić.![]()
DziękujęNo gratulacje, tego to u nas jeszcze nie grali ❤❤❤❤![]()
Codziennie ❤ polecam, w tej chwili zajmuje mi to parę sekund. A spokój ducha , bezcennySprawdzasz serduszko detektorem??
A ile uderzeń Ci pokazuje?Codziennie ❤ polecam, w tej chwili zajmuje mi to parę sekund. A spokój ducha , bezcenny![]()
A napiszesz mi jaki masz model i jaką firma? Muszę zadać to pytanie bo pękne, on jest bezpieczny? Bo coś kiedyś czytałam w internecie że ktoś pisał że nie przestałam się już tym interesowaćCodziennie ❤ polecam, w tej chwili zajmuje mi to parę sekund. A spokój ducha , bezcenny![]()
Ja chodzę na wizyty co 4 tyg. Ale już teraz mam tylko badanie ginekologiczne. Dodatkowo mam 21 tc badanie połówkowe i wtedy będzie usgDziewczyny a poiwiedzcie mi między 12 a 20 tyg idziecie jeszcze na usg? Ja mam w karcie zapisane ze następne ok 20 tyg ale to tak długo ze chyba nie wytrzymam ☺
Jeeeju ja mam to samo... No nie dość ze wysłowić się nie mogę jakby mi ktoś język zawiązał to jesZcze wszystko z rak leciTo widzę, że nie tylko ja mam dwie lewe ręce w ciąży.
Nie potłukłam jeszcze niczego, ale jak mam się za bardzo nie schylać, to notorycznie mi coś leci z rąk i sru na podłogę...
Do tego pocę się! Noż kurde jak ja się pocę i tam też...![]()
Mam przytkane na nowo ucho, boli mnie głowa, jest gorąco jak nie wiem,,,,
Brzucha to dzis wcale nie czuje nic a nic , co oczywiście mnie stresuje.
A co do placzu, ost. w rozmowie, jakiś tam wspominkach poryczalam się 8 razy ( moj policzył )![]()
U mnie raz na jednej wizycie miałam tak samo. Temperatura 37.6 i nie chcieli mnie wpuścić i też siedziałam pod kilmatyzatorem i czekalam ale co się dziwić skoro na dworze 30 stopni człowiek czeka przed przychodnia bo przecież wpuszczaja pojedynczo. Po 10 minutach temperatura spadła na 36.8 i już nie było problemu żeby wejśćU mnie dziś dokładnie ta sama sytuacja. Wchodzę do przychodni i ekran termometru zaświecił się pielęgniarce na czerwono - ma pani 37,3 i nie mogę panią wpuścić. Grzecznie tłumaczę, że jestem w ciąży i moja normalna temperatura wynosi teraz ok. 37,1, a dodatkowo stałam w gigantycznym korku i słońce świeciło mi centralnie w twarz. Nic nie dało, siedziałam 20 min pod klimatyzatorem i czekałam aż spadnie mi temperaturaDobrze, że u pani doktor była obsuwa czasowa, bo przepadłaby mi pewno wizyta.
Mnie dołem nie mogę powiedzieć że boli czy coś ale jest taki dziwny.Dziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.