Ja bym się cieszyła na twoim miejscuMnie dzisiaj tak bolą sutki ze nie mogę ich dotknąć. Nigdy tak nie miałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym się cieszyła na twoim miejscuMnie dzisiaj tak bolą sutki ze nie mogę ich dotknąć. Nigdy tak nie miałam
Powiem Ci tak... Nie chcę cię nakręca bo wiadomo każda inaczej reagujeByłam dziś u dentysty z bólem zęba i bez znieczulenia!! Wolałam nie ryzykować a może tym razem IUI się uda??
Powiem Ci tak... Nie chcę cię nakręca bo wiadomo każda inaczej reagujeEee nie sadze, od tych hormonów mam na twarzy dwóch wielkich czerwonych przyjaciół na których nic nie działa. Dziś 8 dzień po iui
A może siła była w tym najmniejszym?Nie i 2 dni po lekarz powiedział ze marne szanse po pękł jakiś maluszek a największe nie. Nie nastawiam się w ogóle
Czy cykle miałaś stymulowanie czy na naturalnym? I czy bralas zastrzyk na pekniecie?Druga![]()