reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A jakie masz amh? Mi spadło do 1,1 i się zaje.biscie boję co teraz wyprodukuję 😔 Tylko że ja już po dwóch stymulacjach. Ale chociaż lekarz będzie wiedział jak na leki reaguję ,co nie?
Ja przy AMH 1,19 miałam 8 komórek pobranych z czego 4 blastki, jak dobrze pamiętam Twój M ma dobre wyniki więc trzymam kciuki za piękne blastki

reklama
Ja przy AMH 1,19 miałam 8 komórek pobranych z czego 4 blastki, jak dobrze pamiętam Twój M ma dobre wyniki więc trzymam kciuki za piękne blastki
Wtedy wyniki były w miarę, trochę było nieruchomych plemników ale ogólnie było wszystkich baaaardzo dużo. Pamiętam jak ten mój pierwszy lekarz z kliniki się śmiał że z taką ilością to tu pacjenci nie przychodzą 😛. Mój potem łaził dumny jak paw 😂.
Ale jest spawaczem więc jajka ciągle w niebezpieczeństwie 😛. We wtorek jedziemy zbadać na świeżo nasionka

Wtedy wyniki były w miarę, trochę było nieruchomych plemników ale ogólnie było wszystkich baaaardzo dużo. Pamiętam jak ten mój pierwszy lekarz z kliniki się śmiał że z taką ilością to tu pacjenci nie przychodzą 😛. Mój potem łaził dumny jak paw 😂.
Ale jest spawaczem więc jajka ciągle w niebezpieczeństwie 😛. We wtorek jedziemy zbadać na świeżo nasionka
Hahahah mój też chodził jak Paw, bo z początku myśleliśmy że po jego stronie coś nie tak bo ze mną było wszystko ok...
U nas przez rok między jednym, a drugim badaniem było 20mln mniej, ale i tak było z czym szaleć 😆

Help, otrzymałam wyniki badań krwi i nic nie kumam 🤷🏻‍♀️, pomoże mi ktoś to rozszyfrować plissss🙏? Jak to się ma do stymulacj?
Oestriadol
322 pg/ml
Wyniki w kosmos na jedno jajeczko dojrzałe ma być od 200-300 pmol/l estradiolu a biorąc pod uwagę ze on rośnie w miarę ich dojrzewania to jak na ten dzień extra super!!!!! Co do progesteronu to do punkcji a potem dobtransferu powinien mieć poniżej 1!!! Tak ze wyniki odjazdowe!!!! Oby tak dalej😁😁😁🤩
1182 pmol/L

Progesterone
0,2 pg/ml
0,6 pmol/ L

LH
0,4 mUI/ml
0,4 UI/L

Dziewczyny pytam czystko teoretycznie. Wolę się zabezpieczyć. Kiedy po nieudanym transferze miałyście kolejny transfer? Nie wiem czy będę w stanie podnieść się po porażce ale wolę mieć już w głowie plan "B".

Hej dziewczyny. Ja dziś po wizycie startowej. Czekam na okres i START [emoji16] Czyli mniej więcej za tydzień. Wyniki w miarę. M trochę słabe ale moja dr powiedziała, że przyzwoite [emoji2960][emoji2960][emoji2960] puregon od 2dc... Żeby wyhodować ok 6 komórek [emoji120][emoji120][emoji120] trzymajcie kciuki za mój drugi cud [emoji110][emoji110] każdej z nas się musi udać [emoji11][emoji11]
Ja tez zaraz startuję.Czekam na @ powinien byc dzisiaj lub jutro...gdzie startujesz?

reklama
Hahahah mój też chodził jak Paw, bo z początku myśleliśmy że po jego stronie coś nie tak bo ze mną było wszystko ok...
U nas przez rok między jednym, a drugim badaniem było 20mln mniej, ale i tak było z czym szaleć 😆
U nas było 440mln. Ale to było aż 3lata temu🙄 Teraz mąż wpierdziela witaminy i zmuszam go do jedzenia warzyw i owoców. Rzuca się ale jeszcze jest posłuszny 😛

Do góry