Olka_Monolka
Fanka BB :)
Ja liczę na to, że już teraz tylko na +Rozumiem.
Ja tez w miarę szczupła ale nigdy nie doświadczyłam chudnięcia w ciąży. Noo z tym szczupła to powoli się będę żegnała. Na jakiś czasna pewno do marca haha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja liczę na to, że już teraz tylko na +Rozumiem.
Ja tez w miarę szczupła ale nigdy nie doświadczyłam chudnięcia w ciąży. Noo z tym szczupła to powoli się będę żegnała. Na jakiś czasna pewno do marca haha.
O ja tak samo miałam ostatnio. 5go mam wizytę i poprosiłam lekarza, żeby mi obiecał, że mi powie na 100% jużA ja byłam dzisiaj na wizycie i co? I nic nadal nie wiem odnośnie płci. Tak się dzidzi obróciło że nic nie było widać. Zero współpracy. Ogólnie wszystko bardzo dobrze. Teraz czekam do 8 października, może wtedy się dowiem kto u mnie mieszka![]()
U mnie ostatnio 180, dziś 165 i wszystko w normie. Podobno lepiej wysokie niż za małeMiałam już nie czytać internetow ale nie byłabym sobątętno płodu 160 nie za dużo ? Lekarz nie wspomniał nic
Biedna kobieta. Nie wyobrażam sobie tak całą ciążę przechodzić, męczarnia okropna. I niech ktoś powie, że ciąża to nie chorobaKoleżanka mojej mamy jak szła do porodu ważyła 10 kg mniej niż jak zaszła w ciąże. Cała ciąże wymiotowała dzień w dzień. Nawet na sali porodowej między skurczami i zawsze mówiła ze chyba wolałaby przywalić 30kg jak niektóre a nie tak meczyc się. Z tego powodu nie zdecydowała się na drugie dziecko nigdy. Powiedziała ze jakby takie coś przytrafiło się jej w drugiej ciąży to nie wie jakby przeżyła. Ciąża była dla niej męczarnią, nie była w stanie iść do sklepu, nigdzie. Nic nie kupiła dziecku bo nie miała siły o tym myśleć. Inni przygotowywali wyprawkę. Mówi ze to był dla niej horror i ze zazdrosci kobietom które jedzą tyją i cieszą się z ciąży. I tak jak sobie pomyśle to rzeczywiście chyba lepiej przytyć porządnie niż tak Się meczyc. Dla niej to były katusze. Czekała na rozwiązanie jak na zbawienie, ona ze łzami w oczach mówiła do mojej mamy ze miala
Nadzieje ze wcześniaka urodzi żeby już się tak meczyc...
U mnie synek do.19tc był.córeczka ale od razu zaznaczam że mój gin nigdy nie mówi płci jeśli nie jest pewien ale wtedy go uprosiłam, że w jednym szpitalu pracujemy itp itd.... Ale 1 synka mi w 13tc powiedział..więc jeśli teraz mi powie tzn że jest chłopiec [emoji23][emoji23]Juz nie da się ukryć [emoji173] ja to wyglądam jak w 6 miesiącu [emoji2356] ale zawsze szybko mi brzuch wywalało...
Dzis rozmawiałam z koleżanką , urodziła rok temu córeczkę. I mowie jej za chyba chlopak będzie a ona się śmieje ze jej Laura do 30tc miala być chłopakiem [emoji2962] dwa razy lekarz mowil jej ze chłopak. [emoji1787][emoji1787] słyszałyście o takich przypadkach ? Kiedy ok rozumiem ale teraz ?
Też niecierpliwie czekasz na płeć?? Bo mnie aż skręcaA ja byłam dzisiaj na wizycie i co? I nic nadal nie wiem odnośnie płci. Tak się dzidzi obróciło że nic nie było widać. Zero współpracy. Ogólnie wszystko bardzo dobrze. Teraz czekam do 8 października, może wtedy się dowiem kto u mnie mieszka[emoji6]
Może mają jakieś opóźnienia poprostu, albo zapomniał ktoś to się często zdarza. Nie denerwuj sięJa się denerwuje dzisiaj miałam dostać na maila wyniki pappa i nadal nie mamBoję się że jutro zadzwonią że mam jechać osobiście odebrać a to znaczy że wyniki są złe
Ja Zawsze mówię ze ciąża to nie chorobaBiedna kobieta. Nie wyobrażam sobie tak całą ciążę przechodzić, męczarnia okropna. I niech ktoś powie, że ciąża to nie choroba