reklama
O jeszcze się okaże że będziemy mieć razem córki i tak samo będa mieć na imię bo ja też myślę o MiaJa mam dwóch synów Kacpra i NikosiaTeraz chcieliśmy jak by była dziewczynka to Mia albo Marysia . A dla chłopczyka Tymek
![]()

Ania95
Fanka BB :)
U mnie w rodzinie mam młodsza siostrę po której za 9 miesięcy urodziła się córka mojego brata i wszyscy mieszkaliśmy razem. Małe gdy podrosły o wszystko się kłóciły ,te same zabawki na święta,te same słodycze , wszystko musiało być takie same bo zazdrość i płacz. Jak urodził się im syn to do teraz jest oczkiem w głowie, bo jest zupełnie inaczej niż z dziewczynami. Może dlatego ze jest rodzynkiem i cała uwaga skupia się na nim. A dziadek jaki zadowolony ze ma wnuka bo wszędzie za nim chodzi i mu pomagaJa mam córkę, ale mi obojętne. Chociaż moi rodzice mają 5 wnuczek to jakiś wnuk by się im przydał![]()

Mania2107
Zaciekawiona BB
Może jeszcze kiedyś uda nam się spotkaćO jeszcze się okaże że będziemy mieć razem córki i tak samo będa mieć na imię bo ja też myślę o Miaja gdyby był 3 chłopiec to kompletnie nie mam pomysłu. Już dla mojej dwójki miałam problem żeby im imię wymyślec

Mnie się dla chłopaka nic nie podobaMoże jeszcze kiedyś uda nam się spotkaćdużo jest imion dla chłopaków , my w sumie zawsze wiedzieliśmy bo wpadło coś w ucho i tak zostało
a może nie bedziesz musiała szukać dla chłopaka imienia
![]()

Z wielkopolski. 70 km do PoznaniaMnie się dla chłopaka nic nie podobaa skąd jesteś?
To może się kiedyś uda spotkacZ wielkopolski. 70 km do Poznania![]()

Ostatnia edycja:
dadzi
Moderatorka
Mój mąż też na syna ale i ja też. Mam już 3 córki. Synek byłby odmianąA ja na synamój mąż bardziej, bo zyje pod jednym dachem z 5 babami i jeszcze na.podorku suka i kotka
![]()

Oczywiście najważniejsze jest zdrowie, jedbak nie powiem, że mógłby to być synek

reklama
dadzi
Moderatorka
Też mam MajeNastepna wizyta 1pazdziernika. Do swojego gin na nfz. Dzisiaj byłam prywatnie u jakiegoś bo się zestresowalam że moge być nawet w 9 tyg a w sierpniu miałam takie plamienie rzed okresem itp.
Ale się uspokoiłam że to wczesna ciąża.
Ja mam córkę już Maje [emoji4]
Co do płci chciałabym synka ale jakby córa to też fajnie więc obojętnie [emoji4]. Bedzie synek czuję, oby zdrowy i szczęśliwy [emoji6]
Ja też jakoś czujenze syn.
Do stosunku doszło, wg moich obliczeń już po owulacji, w ostatnim dniu płodnym, więc jak legendy głoszą, syna robi się po owulacji. No chyba, że się cykl wydłużył.