Wiec beta to już tylko formalnośćNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec beta to już tylko formalnośćNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko
A który lekarz cię prowadzi?Tak, to inna klinika.
Teraz mam 3 razy dziennie lutinus i estrofem dopochwowo.
W dniu transferu dodatkowo jednorazowo piroxicam i przez 4 dni po dwa razy dziennie relanium. 2 dni po transferze dojdzie do tego jeszcze luteina pod język, 3 razy dziennie po 2 tabletki.
A który lekarz cię prowadzi?
Ciekawe czy cała klinika ma taki standard...
GratulacjeNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko
Ja jestem w 12tyg i lekarz powiedział mi że jeszcze z 2 tygodnie chyba że coś źle zrozumiałamCześć dziewczyny
Mam tkaie pytanko do osobo które brlay/biorą heparyne w zastrzykach.
Do jakiego okresu ciąży ja stosowaliście i czy miałyście do tego wskazania czy tylko profilaktycznie ?
Pytam, bo ja kiedyś miałam żylaki w lewej nodze usuwane i Dr w klinice zapsoal mi je profilaktycznie 0.4 aktualnie biorę raz dziennie na noc.
Ale zastanawiam się czy moje je odstawić czy będę musiała brać do końca ciąży, dodam że żadnych oalmien ani nic nie mam...
Dziękuję za każdą informacje, buzka
Nie dziękujęGratulacje![]()
Moj pierwszy test tej marki też tak wyglądał![]()
Będzie superNie dziękuję❤ Aby nie zapeszyć oczywoscie ❤ właśnie czekam w kolejce na krew. Aby wszystko było dobrze ❤
![]()
Miałam identyczne leki i identyczne dawki u tego samego lekarza...Jestem u dr Niemoczynskiego.
A Ty miałaś inne leki? Wydaje mi się, że wszystkie kobiety tam dostają podobne leki.
Wiem coś o tym, bo mój też, zrosty i siniaki i czas podawania zrobimy swoje. U mnie 3 stymulację wszystkie transfery na heparyne, praktycznie codziennie od x czasuJa jestem w 12tyg i lekarz powiedział mi że jeszcze z 2 tygodnie chyba że coś źle zrozumiałamz podekscytowania
Ale wiem że tu dziewczyny brały do końca ciąży
Mój brzuch zdecydowanie ma już dosyć![]()
Ale piękny widok na piękny początek tygodnia! Beta to już tylko miłe potwierdzenieNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko