Też jestem zaJestem za [emoji6]
Na październikowych 2018 też miałyśmy taka grupę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem zaJestem za [emoji6]
Na październikowych 2018 też miałyśmy taka grupę
Jak najbardziej też jestem zaTeż jestem za![]()
No właśnie już trochę panikuje, jak zawsze ja
Mi nie mierzył teraz tętna, mówił, że zmierzymy na następnej wizycie 13.10. A który masz teraz dc? Ja byłam kilka dni wcześniej, bo zle się poczułam, i wtedy serduszka nie było prawie widać. A w kilka dni to się unormowałoHej, a czy lekarz mierzył już czynność serca. Ja w tym samym terminie byłam na USG i lekarz stwierdził czynność serca tylko 70, ale dodał, że ciąża jest młodsza niż to wynika z OM i że jakbym przyszła dzień wcześniej to nic by nie było jeszcze widać. 15 października mam wizytę i strasznie się boję jak to się dalej potoczy. Niskie tętno dziscko może oznaczać jakąś wadę rozwojową.
Zglaszasz się?To która bierze na siebie założenie grupy ?;p
Tylko że to jest chat, na bieżąco![]()
Dołącz do rozmowy
msngr.com