LurdeBlastka 5 dniowa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LurdeBlastka 5 dniowa![]()
O kurde... Nie wygląda to za dobrzeBlastka 5 dniowa [emoji30][emoji30][emoji24][emoji24][emoji3064][emoji3064]
A mnie takie gadanie wku.wia... To po huk mi robi procedure jak wychodzi z założenia, że nic z tego nie będzie... [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]N
Ja trochę z tej mojej procedury drę łacha z moim lekarzem. Staram się te niezbyt dobre wieści obrócić w żart i gadam bzdury[emoji12]Tak się rozładowuję i łatwiej mi złapać dystans [emoji6] Lekarze lubią różne rzeczy gadać, często w zaleznosci od nastroju więc nie warto wszystkiego aż tak brać do serca [emoji111]
Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...???![]()
W poniedziałek 3 weryfikacja, więc zobaczymyNadrobiłam od wczoraj chyba 10 stron
I już nie wiem co komu miałam odpisać
Powiedzcie mi dziewczyny, bo już sama jestem tępą dzidąOd kiedy liczy się ciążę po transferze? Normalnie od pierwszego dnia okresu??
A to nie za wcześnie?? Jeszcze wynik może podskoczyć. U mnie 8dpt dwóch blastek było 44. Za 2 dni może powtórz??
Ja bym powtórzyła jutro. Jak ruszy z kopyta to jest szansa, że będzie ok, a jak nie to raczej pozamiatane.Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...??? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Można wyliczyć wiek ciazy /datę porodu na podstawie wieku zarodka i daty transferu.Nadrobiłam od wczoraj chyba 10 stron
I już nie wiem co komu miałam odpisać [emoji85]
Powiedzcie mi dziewczyny, bo już sama jestem tępą dzidąOd kiedy liczy się ciążę po transferze? Normalnie od pierwszego dnia okresu??
A to nie za wcześnie?? Jeszcze wynik może podskoczyć. U mnie 8dpt dwóch blastek było 44. Za 2 dni może powtórz??
A nie możesz zrobić jutro lub pojutrze? Po co się faszerować lekamiW poniedziałek 3 weryfikacja, więc zobaczymy ☹