Witajcie kochaniutkie
czy jest tutaj jakaś duszyczka ktora używała bądź używa tabletki MACA?? Czy są skuteczne? Piszcie, podpowiadajcie, staramy sie o dzidziusia, jestem po nie udanym ivf, chcemy odpocząć od zastrzyków i lekarzy a zarazem próbować naturalnie osiągnąć cel posiadania naszej małej perełki 
reklama
Rozwiązanie
Trudno mi powiedzieć ale ja to pamiętam brałam cały miesiąc, opakowanie ma 60t jedna rano druga wieczór.[emoji846] Myślę że jak przyjdzie możesz zacząć. życzę powodzenia[emoji3590]
Dziękuje za podpowiedzi [emoji846] Ovarin kupiony, Maca zamówiona. Tylko teraz sie zastanawiam kiedy ten Ovarin zacząć brać bo jestem świeżo po nieudanym ivf[emoji17]
KatJak
Fanka BB :)
Hejka .Witajcie kochaniutkieczy jest tutaj jakaś duszyczka ktora używała bądź używa tabletki MACA?? Czy są skuteczne? Piszcie, podpowiadajcie, staramy sie o dzidziusia, jestem po nie udanym ivf, chcemy odpocząć od zastrzyków i lekarzy a zarazem próbować naturalnie osiągnąć cel posiadania naszej małej perełki
![]()
Też jestem bardzo ciekawa. Czytałam że poprawia płodność. Sama zastanawiałam się nad kupnem dla męża ale on nie chce przyjmować tych wynalazków
Podobno olej z wiesiołka również poprawia płodność jednak trzeba go brać od okresu do owulacji, potem przestać.
Mała.czarna
HejWitajcie kochaniutkieczy jest tutaj jakaś duszyczka ktora używała bądź używa tabletki MACA?? Czy są skuteczne? Piszcie, podpowiadajcie, staramy sie o dzidziusia, jestem po nie udanym ivf, chcemy odpocząć od zastrzyków i lekarzy a zarazem próbować naturalnie osiągnąć cel posiadania naszej małej perełki
![]()
paulenka91
Ja od siebie dodam że próbowałam zajść w ciążę 1,5r bezowocnie, gdzieś wpadłam na suplement diety ovarin, brałam go 2-3m, nie wiem czy on akurat wpłynął czy nie ale w końcu mogłam się cieszyć ciąża[emoji846]
paulenka91
Trudno mi powiedzieć ale ja to pamiętam brałam cały miesiąc, opakowanie ma 60t jedna rano druga wieczór.[emoji846] Myślę że jak przyjdzie możesz zacząć. życzę powodzenia[emoji3590]
Dziękuje za podpowiedzi [emoji846] Ovarin kupiony, Maca zamówiona. Tylko teraz sie zastanawiam kiedy ten Ovarin zacząć brać bo jestem świeżo po nieudanym ivf[emoji17]
Podziel się: