E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
soczek jabłkowy?hmmm musze tez sprobowac:-)Mój tez miała taki tydzień, że budził sie co 4 godziny. Ale jakoś mu przesżło odkąd podaje kleik;-) Ale kleik daje narazie tylko na noc
AAA.. no i dziś dostał kilka malutkich łyżeczek soczku jabłkowego. Ale się krzywił![]()
soczek jabłkowy?hmmm musze tez sprobowac:-)
a dzis kupie sloiczki i bede juz dawac jakies deserki:-)

Dziękuję za pomoc))
:-)
cieszę się że mogłam pomóc :-):-):-)

oczywiście bez płaczu się nie obeszło ale Amanda była o wiele spokojniejsza niż za pierwszym razem
Teraz odsypia stresik 
a obwód główki 39,5cm 
i że nie ma sensu iść z nią do neurologa, ale dla świętego spokoju dała mi skierowanie 

women widzialam w galerii, twoj maly juz sam butle trzyma?
moj to jeszcze nic poza wlosami hihi lub wczoraj wlasna skarpetke zlapal :-)
ja slucham radia........ale nastrojowa muzyczka dzis leci, chyba sie rozkleje![]()
wisienka maly chwyta powoli butle ale zeby sam wypil bez mojej pomocy to nie ma o tym jeszcze mowy.
trzyma ladnie grzechotke,wyciaga sobie sam smoczka i czasem uda mu sie ucelowac nim do buzi.
i stara się nią po celować do buzi ale zwykle trafia w policzek